Nettiyhteys katkeilee ED500a modeemilla

Ostin jokin aika sitten tuon ED500a modeemin. Nyt on kuitenkin tullut ongelmia kun pelailen netissä. Yhteys katkeaa vähintään kerran pelisession aikana. Yhteys katkeaa siis vain pelissä ja heittää minut pelistä ulos. Olen kokeillut jo vaikka mitä, mutta turhaan. Vanhan reitittimen otin takaisin käyttöön eikä sen kanssa ole mitään ongelmia...

Kommentit

• Hei Matti!

Pelaatko siis tietokoneella vai konsolilla? Onko päätelaite kytketty verkkoon kiinteästi vai WiFin kautta? Onko modeemin kautta kuinka monta laitetta yhdistettynä verkkoon (puhelimet, tietokoneet, tabletti, tv, konsolit jne.)? Kerroit myös kokeilleesi jo vaikka mitä, kerrotko vielä tarkemmin mitä toimenpiteitä olet siis jo kokeillut niin ei turhaan ohjeisteta testaamaan näitä enää uudelleen.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Pelaan PlayStation 4:lla. Se on kytketty kiinteästi. Modeemiin on kytkettynä tällä hetkellä 5 laitetta. Olen ainakin yrittänyt resetoida modeemia, uusinut ethernet piuhan, ottanut upnp pois päältä ja vaihtanut dns.
    Matti
  • Ja yhteys katkeilee siis nimenomaan ainoastaan konsolilla, eli muilla laitteilla pätkimisongelmaa ei ole? Ovatko muut laitteet yhteydessä langattomasti vai kiinteästi?
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Juuri niin. Ja peli heittää minut kesken kaiken päävalikkoon ja valittaa erroria ja yhteys katkeaa. Muuten pleikkarissa pysyy siis internet yhteys. Yhteys katkeaa vain siis pelissä (pelatessa). 3 laitetta on kiinteästi ja 2 langattomasti. Ja tosiaan siis otin vanhan modeemin takaisin käyttöön ja sen kanssa ei mitään ongelmia...
    Matti
  • Kannattaa vielä käydä läpi kaikki modeemin asetukset ja ennen tätä palauttaa laitteelle tehdasasetukset, ohjeet löydät sivuiltamme https://www.dna.fi/dna-xdsl-modeemi-ed500a#asetukset. Jos ongelmia edelleen ilmenee niin suosittelen olemaan suoraan puhelimitse yhteydessä asiakaspalveluumme tai varaamaan soittoajan sivulla https://www.dna.fi/yhteystiedot.
    DNA Hanna palveluasiantuntija