Nettiyhteys

Minulla on valokuituyhteys. Ensi vuoden alussa tulee taloomme linjasaneeraus, jolloin muutamme taloon, (n. 2 kk) jossa ei ole em. yhteyttä. Mitä tehdään? Tarvitsemme nettiä jatkuvasti.
Jounti Varho Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ei siis miltään operaattirilta saa väliaikaiseen paikkaan kiinteää?

Osta torilta käytetty mobiilireititin ja ota dna:lta asiakashintaan netti sim. Varmaan noin 10€/kk saa ilman määräaikaa. Vuosisitten dna:lla oli ainakin kyseinen tarjous asiakkailleen.
    Sami