Nettiyhteys pätkii

Mokkula on alle vuoden vanha. Alkuun toimi aivan erinomaisesti, mutta nyt yhteys putoaa jatkuvasti pois.Pahimmilaan noin 5 minuutin välein. Ja kyllä. Olen sammuttanut laitteen, asentanut sen uudelleen, tarkistanut päivitykset, vaihtanut porttia, lukenut sille hesaria, välillä Tuntematonta sotilasta ja manauksen, heittänyt kuperkeikkaa, kiroillut ja laulanut. Mitä mieltä olette, toimisiko maamme-laulu paremmin kuin Finlandia?
Ja en. En osta uutta laitetta. Se ON käytännössä uusi. Eivät nämä voi olla kertakäyttöisiä. Jos joudun hankkimaan uuden laitteen, hankin myös uuden palveluntarjoajan.

Kommentit

• Moikka! Mikä mokkulamalli sinulla on käytössä? Oletko ollut ongelman tiimoilta yhteydessä vikapäivystykseemme 0800 300 500 (maksuton numero, avoinna 24/7).