nettiyhteys takaisin

minulla on dna kortti,4G nettiyhteys. Se on käytössä Elisa viihde ja sen reititin sekä digiboxi. Pari päivää sitten Elisa viihde ei enää toiminut ja seuraavana päivänä yritin palauttaa digiboxin tehdasasetukset.
Jotenkin siinä onnistuin ilmeisesti ottamaan netin pois käytöstä.
nyt en osaa laittaa sitä enää päälle, että elisaviihteellä on edes mahdollisuus toimia.
Mitenkä dna nettiyhteys otetaan uudelleen toimimaan

Kommentit

• Soita Elisalle, kun ilmeisesti ongelma on syntynyt heidän boxinsa käytössä.
    PW
  • Valitettavasti
    Heljä
  • Valitettavasti Elisalla sanotaan että he eivät voi auttaa dna asioissa. Tällä hetkellä on se ongelma, että en edes voi käyttää elisaviihdettä, koska en osaa ottaa dna nettiyhteyttä käyttöön(Sim kortti on dna:n
    Heljä
  • Satko Elisan boxin asetettua tehdasasetuksille?
    Toimiiko DNA:n 4 G yhteys sillä laitteella, jota käytät?
    Onko SIM-kortti Elisan laitteessa?
    PW
  • 1. En saanut
    2. Dna kortti on kunnossa, testasin sen läppärissä.
    3. Reititin joka on tv:ssä on Elisan,
    Siinä tämä dna kortti.
    Heljä
  • Voisiko olla, että olet reitittimessä saanut muutettua dna-kortin asetuksia. Tuolloin se pitäisi muuttaa takaisin reitittimessä ollessan. Sitä en osaa sanoa, miten se tehtäisiin, kun en noita vehkeitä käytä. Ehkä joku muu osaa sanoa, miten siihen laitetaan dna:n asetus.
    PW
  • Juu kiitos, soitan huomenna dna:lle
    Heljä
  • Jos sama reititin toimii dna-kortilla läppärissä, niin vika on TV:n asetuksissa. Ehkä TV:n laittaminen tehdasasetuksille auttaisi tai sen LAN-yhteys asetusten koraaminen.
    PW
  • Onko läppärin kautta muodostettu nettiyhteys sama, kun mitä käytät TV:lle?
    PW
  • Hei Heljä!

Palautitko siis Elisalta saamasi reitittimen myös takaisin tehdasasetuksille? Luultavasti laite on silloin palautunut Elisan asetuksille, jolloin laite etsii heidän verkkoaan oletusasetuksilla.

Tällöin sinun tulee mennä mokkulan/reitittimen asetuksiin jossa meidän SIM -kortti on sisällä ja vaihtaa Elisan APN asetus meidän vastaavaan. 2016 joulukuuta jälkeen hankittujen liittymien APN on internet ja ennen tätä hankituilla data.dna.fi

Mikäli ongelma ei ole reitittimessä vaan läppäri toimii tästä normaalisti niin TV:n asetuksista löytyy luultavasti ratkaisu. Jos yhteys on muodostettu langattoman WLAN verkon yli, tarvitsee WLAN verkon nimi ja salasana syöttää laitteeseen uudelleen