Nettiyhteys ei toimi uudessa osoitteessa

Muutimme uuteen osoitteeseen viikko sitten ja dna modeemi ei suostu yhdistämään. Internet valo ei pala ja DS valo vilkkuu. Olen yrittänyt resetoida ja köynnistää uudelleen mutta ei auta.
Jiri Kyllönen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Dna Vikapalvelu. 0800 300 500
    Auki 24/7
    BQ24
  • Onko uudessa osoitteessa DNA:n yhteys?
    PW
  • Vielä lisäystä edelliseen.

1.Onko liittymä sanottu irti vanhasta osoitteesta.
    2.Onko uusi osoite ilmoitettu Dna,lle.
    3.Onko modeemi aktivoitu / liitetty uuteen osoitteeseen.
    BQ24
  • Vielä lisäys.
    1. Jos kiinteistössä on DNA:n yhteys, onko se toteutettu modeemitekniikalla?
    2. Onko uusi osoite samalla alueella kuin vanhakin (esim. pk-seutu)?
    3. Vanhaa ei välttämättä tarvitse irtisanoa, mutta DNA:n kanssa on sovittava liittymän siirrosta uuteen osoitteeseen.
    PW
  • minulla on tv-kortti linkitettynä cl+ tv kortinlukijaan, jolla näkyy vain cmore max v-15 hankituilla lg tv:illä os Hirvensalmi Puukonsaari ja Hki.
    Hankittu nyt lg älytveet edm os. Hgissä ei ongelmia, kaikki cmore kanavat näkyvät.
    Hirvensalmella lg webos oled 48 cx antennisignaalit 68 kanavalle, mutta cmore kanavat eivät näy. Ekakerralla ohjelmointi käynnistyi, mutta cmore ei näkynyt, sen jälkeen ei enää edes ohjelmoinut.
    Kiusallista kun katsottavaa olisi ja maalla olemme noin 3 kk.

EDIT poistettu henkilötiedot. / DNA
    kauko heikkinen
  • Hei Kauko,

Ethän jaa henkilötietojasi, tämä on julkinen keskustelufoorumi.
    Jos maksukanavien kanssa on ongelmia, pirautathan maksuttomaan vikanumeroomme 0800 300 500 niin tutkitaan ongelmaa tarkemmin, kiitos!
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija