Newsmax TV kanavan lisääminen valikoimaan

Olisiko mahdollista lisätä riippumatonta U.S.A mediaa edustava Newsmax TV kanavatarjontaanne? Tuskin kauhean kalliiksi tulisi ja olisi mukava saada riippumatonta tietoa.
Uutisia Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei, kiitos palautteestasi. Välitetään pyyntö eteenpäin kanavasisällöistä vastaaville.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Onkohan tuokaan riippmatonta - mitä sillä sitten tarkoitetaankin.
    Aikoinaan tuli katsottua CNN:ää ja tuli huomattua, että asioita käsiteltiin kovin yhdysvaltalaisv'ritteisesti.
    YLE:n hupiuutisia kun katsoo, niin toteaa sen olevan hallituksen äänitorvi ja uutisten käsittely on sen mukaista.
    Suomessa vielä toistaiseksi Alfa TV käsittelee asioita niin, että vieraat saavat vapaasti kertoa oman näkemyksensä, eivätkä toimittaja keskeytä vieraan puheita.
    PW
  • Newsmax TV lähetystä on mahdollista seurata internetin välityksellä: https://www.newsmaxtv.com/

Pienisipuli
  • Newsmax on jenkkien äärioikeiston uusi mediatorvi kun Foxnews jätti Trumpin. Ei siis mitenkään riippumatonta uutistarjontaa. Jos haluaa seurata niin sitten netin kauttaa...
    höpö
  • Saattaa olla niin että, ohjelmaa satelliitista joka tuota Newsmax TV kanavaa välittää ei ole välttämättä mahdollista vastaanottaa satelliittiantennilla Suomessa. Joillain ohjelmakanavilla on erillinen international tai Europe versio jonka kautta tv-yhtiön eurooppaan suunnattu feedi lähetetään. Esimerkiksi CNN (Cable News Network) kanavasta on omat versiot esimerkiksi USA ja Kanada versio sitten International Worldwide versio. Ilmeisesti CNN juuret on kaapelitv palvelusta josta tuo lyhenne. Vähän kuin C-Span (Cable Satellite Public Affairs Network).

Newsmax tv-kanava on todennäköisesti FTA kanava. Mutta jotkut maksulliset tv/radiokanavat-kanavat on suunnattu vain tiettyyn tai tiettyihin maihin jolloin niiden katseluun tarvittavan ohjelmakortin hankinta ei ole jos ei nyt mahdotonta niin ainakin astetta vaikeampaa. Vaikka vastaanotto sinällään onnistuisikin.
    P.S.