Nokia 3.2 sim-kortin telakkaa ja sen AVAUSREIKÄÄ ei löydy ?

Puhelimen vasemmalla puolella,  keskellä sivua,  on yksi, sentin mittainen näppäin. Siellä voisi olla sim-kortin telakka.   Mutta taatusti lähistöllä  ei ole mitään  "neulanreikää" , mistä sen voisi laukaista auki.   Siis mistä ja miten laitetaan sim-kortti   Nokia 3.2  :een
Seppo Sipilainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Googlen avulla vastaus löytyi 1 sekunnissa:

1. Avaa SIM-kortin ja muistikortin pidike: työnnä kelkan avausneula kelkan reikään ja liu'uta kelkka ulos.
    2. Aseta nano-SIM-kortti pidikkeen korttipaikkaan 1 siten, että liittimet ovat alaspäin. Jos sinulla on toinen SIM-kortti, aseta se korttipaikkaan 2.
    3. Aseta muistikortti muistikorttipaikkaan.
    4. Liu'uta pidike takaisin paikalleen.
    https://www.nokia.com/phones/fi_fi/support/nokia-3-2-user-guide/insert-cards?locale=fi-FI

Kari
  • Kiitos Kari neuvosta.  Ongelma vain on se, että vasen sivu ei näytä siltä, mitä se on ohjekirjassa.
    "Näppäin" on keskemmällä, se on noin 1cm, ja sen vieressä ei ole mitään neulanreikää.   Koko vasemmalla sivulla ei ole mitään pikku reikää. Olen kyllä myös katsonut videot YouTube´sta.  Vastaavaa ei löydy
    Tunnen lievää tyhmyyttä, sillä ratkaisu on varmasti yksinkertainen.  Nokia 2.3 on ostettu  DNA :lta,  € 149  ja näkyy olevan edelleen myynnissä.  Joten joku sen sim-telakan varmasti on auki saanut.
    Seppo Sipilainen
  • Jep,on ihme homma.Kuvien mukaan pitäis reikä löytyä.
    Oliskos käynyt työtapaturma,että olisi reikä jäänyt umpeen.
    Ota takakansi auki ja katso löytyykö sieltä korttipaikat.
    Muussa tapauksessa DNA,lle yhteyttä.
    Mitäs jos painelee sitä näppäintä siinä puhelimen sivussa.??

https://imgur.com/a/HQlnHoL

https://www.youtube.com/watch?v=LJPdqasPwmc

Tombstone
  • @Seppo Sipiläinen

Hmmm...
    Aloituksessa puhuit Nokia 3.2:sta ja vähän myöhemmin Nokia 2.3:sta. Kumpi on kyseessä?
    Käytöohjeiden mukaan 3.2:ssa kelkan avausreiän pitäisi olla kelkan vieressä ja 2.3:ssa itse kelkassa.
    Veikko
  • Takakansi pois ja akku pois,jos sieltä löytyisi.
    Kumpi puhelin on nyt kyseessä.
    Nokia.3.2 vai 2.3
    Tombstone
  • Anteeksi sekoiluni. Puhelin on Nokia 3.2  TA-1156  ja vasemmalla sivulla ei taatusti ole reikiä !  Liitän kuvan !  Jos vaikka tulisi läpi.
    Seppo Sipilainen
  • Sitten vaan,kuten edellä mainitsin.
    Kansi ja akku pois.
    Jos sieltä löytyis paikka korteille.

Itselläni vanha samsung,Niitä on 2 eri versiota.
    Toisessa on korttipaikat sivulla,toisessa akun alla.
    Käytössäni olevassa mallissa kansi ja akku pois,niin korttipaikat löytyy.
    Tombstone