Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Nokia 3310 3G (retro) fontti suuremmaksi

Miten Nokia 3310 3G retroluurissa saa vaihdettua fontin suuremmaksi? Vai saako mitenkään? Selasin netissä 3310 ja 3310 3G retropuhelinten ohjekirjoja, ja näyttää pahasti sille kuin vain 3310-retromallissa tuo olisi mahdollista. Joulun alla hain puhelimen DNA-myymälästä ja sanoin myyjälle että se tulee äetmuorille lähes 80v. Nyt sitten jos fontteja ei saakaan säädettyä ikäihmisen silmille sopiviksi, niin se on kyllä huonompi juttu. Laatikko on tietenkin avattu ja puhelin on otettu käyttöön, koska ei tällaista puutetta voi paketin päältäkään nähdä.

Chattailin juuri tässä samaan aikaan  www.nokia.com tukeen. Joku englantia haasteleva asiakaspalvelija totesi, että ei kai se liian pieni fontti haittaa, jos äet vaikka käyttää puhelinta pelkästään soittamiseen. Jos ei olisi joulupäivä, niin laskisin ärräpäät liikkeelle.

3310 3G retroluurin fokus ei olekaan ikäihmisissä, vaan junioreissa, joilla on niin hyvät silmät että sen pikkufontin saa luettua? Taitaa olla fokus vähän hukassa eikä ihan vähänkään?

Kertokaapa siellä DNA-asiakaspalvelussa, miten kaupan purku saadaan hoidettua. Tai vähintään vaihto 3310-luuriin, jos siinä fontin koon säätö onnistuu ja asian saa varmistettua DNA-kaupassa?

Kommentit

  • Moi.Huomattiin sama ongelma.On kovasti tutkittu eikä olla saatu selvyyttä asiaan.Eli jos joku tietää niin voi kertoa miten se fonttikoon suurentaminen tapahtuu?Kiitos etukäteen.
    Pete
  • Se kirjaisimen vaihto ei onnistu 3310 3G-puhelimessa lainkaan. Saimme pienen neuvottelun jälkeen DNA-kaupassa vaihdettua tilalle 3310-puhelimen - siis sen 2G-mallin. Siinä fonttikoon vaihtaminen ja vaikkapa tekstipohjaisen käyttöliittymän vaihto onnistuu. Ulkoisesti nämä helmikuussa 2017 julkaistut 3310- ja syyskuussa 2017 julkaistut 3310 3G -retroluurit on ihan samannäköisiä keskenään, mutta niiden sisuskalut on käyttöliittymän osalta hyvin paljon erilaiset. Se 3G-tukiasemaverkon tuki ei suinkaan ole ainoa ero. Tämä kannattaa huomata, jos tuollaista on hankkimassa. Kahteenkin kertaan myyjiä jututin puhelinta hankkiessa, eikä kummallakaan kerralla myyjät tuoneet noita muita, omassa kohderyhmässään puhelimen käytettävyyteen suuresti vaikuttavia eroja esiin.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.