Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Nokia 3310 dual sim-korttipaiikkojen koot?

Nokia 3310 verkkosivuillanne mainitaan,että sim-kortin koko olisi micro-sim.
Usealla muulla sivustolla on mainittu kuitenkin koko mini-sim.
Onko tässä mallissa toinen sim-korttipaikka micro- ja toinen mini-sim-kokoinen?
Näytä paras vastaus

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.