Nokia 5 GPS ei toimi

Hei,

missähän vika kun puhelin ei löydä GPS-signaalia? Esim.Sport trackeria käytettäessä lukee vain"odotetaan GPS-signaalia". Sama homma muissakin ohjelmissa. Ulkonakin joutuu odottamaan todella pitkään esim.10min että signaali löytyy, jos löytyy silloinkaan.  Asetuksista on puhelimen sijainti käytössä/suuri tarkkuus. Järjestelmä on ajan tasalla ja Android -versio 8.1.0.

Kommentit

• tarkista ettet ole estänyt seurantaa, ja ettei virransäästöominaisuudet ole jääneet päälle kun virta vähissä akussa
    Tuomas Raatikainen