Nokia 5.3

En huomaa mistään mitään ns. huomiovaloa tulleista viesteistä, pitäisikö olla?
Juha Iso-Pahkala Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Juha!

Kyseisessä puhelinmallissa pitäisi löytyä LED-ilmoitusvalo virtapainikkeesta.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Mutta eipä näy mitään vilkkua taaskaan, riippuuko ohjelmista mistä tulee?

Juha Iso-Pahkala
  • On hyvinkin mahdollista, että kaikki sovellukset eivät tätä ilmoitustapaa tue. Miltä puhelimen asetukset tämän suhteen näyttävät? Toimiiko tuo ilmoitusvalo joidenkin sovellusten kohdalla kuten kuuluukin?