Nokia 6 oreo päivitys

Hei ! Onko tietoa milloin tulee teidän kauttanne Nokia 6 android 8 Oreo päivitys jakeluun ?

Kommentit

• Hei Risto!

Laitteiden ohjelmistopäivityksistä vastaavat laitevalmistajat, mutta näyttäisi siltä että kyseiselle puhelimelle on päivitys julkaistu juuri tässä hiljattain. Yleensä uudet ohjelmistoversiot jaetaan laitteille vaiheittain, joten se voi ilmestyä käyttäjille eri aikoihin.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Hei.
    Milloin tulee Oreo päivitys Samsung S8?
  • Laitteiden ohjelmistopäivityksistä vastaavat laitevalmistajat, mutta googlettamalla löysin tietoa, että tuon päivityksen pitäisi tulla S8 -puhelimiin arviolta nyt helmikuun aikana.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei. Voiko johtua uudesta päivityksestä, kun ääni ei pysy ihan pienellä, vaan pomppaa itsekseen kovemmalle? Tämä häiriö tuli uuden 8.0 Oreo päivityksen jälkeen.
  • Samaa ongelmaa ihmettelen kuin Minna Nokia 6 -puhelimessani. Myös eri ilmoitusäänen valinta eri sovelluksille (sähköpostit, WhasApp, jne) lakkasi toimimasta päivityksen jälkeen. Kaikissa sovelluksissa nyt sama ilmoitusääni, kun aiemmin pystyi varioimaan.

Sakari
  • Oreo päivitys pilasi uudehkon Nokia 6 puhelimeni, jatkuvasti ääni-,sovellus-,valikko-ongelmia jne. Pettymys! Aiemmin toimi moitteettomasti 🙁
  • Minneköhän taholle voisi ilmoittaa tuosta Nokia 6:n ääni ongelmasta? Kun tammikuisen(?) järjestelmäpäivityksen jälkeen ei ole enää voinut säätää sovellusten ilmoitusten äänenvoimakkuutta ja puhelimen soittoääni on pienimmillään, mutta silti hirmuisen kovalla. Viimeisimmän päivityksen jälkeen (maaliskuun lopussa) äänet kovenivat entisestään. Minne tästä voisi ilmoittaa.
  • Huawei P8 Litessä sama ongelma uusimman päivityksen myötä
  • Liian kovan äänenvoimakkuuden väliaikainen korjauskeino ainakin Nokia 6 osalta on ottaa Dolby Surround asetus pois päältä ääniasetuksista. Ei tietenkään korjaa muita ääniongelmia. Päivitystä odottaen

• Mielestäni uusimmassa tietoturvapäivityksessä ääniongelma on korjattu
  • Eipä tunnu ainakaan meikäläisen Nokia 6:ssa viime päivitys auttaneen. Ennemminkin toiseen suuntaan.
    Jos Dolby surround päällä, niin soittoäänet kuuluu naapuriin vaikka säädetty pienimmälle.
  • Yhä edelleen samat ongelmat jatkuu!!!
    Jaana
  • Eikä auttanut android 9 pie päivityskään...:(
    Pete
  • Mulla auttoi kun  Dolby Surroundin laittoi teatteriäänille ja sitten otti DS:n pois päältä.

Minna