Nokia 6.1 CP-asiakas Uusi valmistelu

Nokia 6.1 -matkapuhelimeni näytön vasemmassa yläkulmassa näkyy pari kolmiota, jotka kumpikin ilmoittavat:"CP-asiakas. Uusi valmistelu. Haluatko käyttää uutta kokoonpanoa". Käyttäjällä on kolme vaihtoehtoa reagoida ilmoitukseen, "LYKKÄÄ", "POISTA" ja "OK". Ilmoituksissa ei kerrota mistä uusista kokoonpanoista on kysymys. Ilmoitukset ilmestyvät näytölle aina uudelleen ja uudelleen. Puhelimeni kuuluu Android One -ohjelmaan ja sen käyttöjärjestelmä on Android 8.1.0 ja tietoturvakorjauksen taso on 1.9.2018. Ostin puhelimen DNA verkkokaupasta. Onko puhelimessa vika, jonka voi korjata vai palautanko sen DNA Kauppaan ja pyydän rahoja takaisin?
Jouni Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Jouni!

Ilmeisesti kyseessä on puhelimen tapa ilmoittaa asetusviesteistä kuten APN asetuksista, normaalisti puhelimet hyväksyvät nämä automaattisesti eikä asetuksia tarvitse tilata kuten vanhoissa puhelimissa.

Ilmeisesti asetuksien hyväksyminen ei kuitenkaan poista tätä ilmoitusta? Toimiiko puhelimen mobiilidata kuitenkin normaalisti?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kiitos nopeasta vastauksesta. Kuittasin OK -nappulalla kummankin ilmoituksen. Heti, kun hyväksyin kummankin ilmoituksen, tuli ilmoitus "Sano Ok Google tai napauta mikronia". Lauseen yläpuolella on mikronin symboli.
    Jouni