Nokia 6.1

Puhelin pitää oudon merkkiäänen aina noin 5 sek. Sen jälkeen kun laskee kädestä tai kun katsoo vaikka vain kellon ajan ja valo jää hetkeksi päälle puhelimeen niin silloin plimputtaa..mistä ihmeestä saa pois???

Kommentit

• Hei, kannattaa ensimmäisenä käydä puhelimen asetukset ja käyttöopas läpi, josko sieltä löytyisi jokin asetus josta tuon merkkiäänen saa pois.