Nokia 7 plus ei päivitä Androidia

Hankin Nokia 7 plus puhelimen ja se on ollut käytössä muutaman päivän. Jostakin syystä se ei päivity Android Pie -versioon. On tehty tehdasasetusten palautus yms mutta Android pysyy versiossa 8.1.0.
Tarkista päivitykset  -toiminto ilmoittaa että järjestelmä on ajan tasalla. Voinko tehdä vielä jotain vai täytyykö laite palauttaa?

Kommentit

• Eipä sille itse voi oikein mitään muuta tehdä kuin odotella. HMD laittaa päivityksiä saataville portaittain ja kaipa se 7 plussakin sen saa lähiaikoina.

Operaattorilla ei asian kanssa ole mitään tekemistä.
    Veikko
  • Hei Make!

Ikävä kyllä muuta ei tässä vaiheessa voi tosiaan kuin odotella. Asiaa voi tiedustella valmistajan suunnalta, operaattorina meillä ei valitettavasti ole sen tarkempaa tietoa asian suhteen.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Nokia puhelimet ovat jaoteltu päivitys ryhmiin ja muistaakseni puhelin pitää olla liitetty wlaniin ja jos ei ole wlania pitää sallia lataus käyttäen mobiili dataa. ja Oreosta pitää asentaa kaikki kuukaus päivitykset ennen kuin Pie löytyy. Niin muistikortti pitää olla puhelimessa.
    Tuomas Raatikainen
  • Tänä aamuna tuli Pie -päivitys. Netin foorumeilla muillakin samaa ongelmaa viikonloppuna ja tänä aamuna monet saaneet päivitykset. Homma siis kunnossa.
    Make