Nokia 7 plus puhelimen näyttö ei ota kosketusta

Yht'äkkiä puhelin lakkaa ottamasta kosketusta, jolloin ei pääse taaksepäin tai aloitusnäyttöön, mutta auki oleva sovellus toimii. Puhelimen joutuu käynnistämään uudelleen, jolloin se taas toimii moitteetta. Olen joutunut nyt useana päivänä käynnistämään puhelin uudelleen ainakin kerran.
Puhelin on ollut käytössä noin 3 viikkoa, ei ole pudonnut ja näyttö on ehjä.
Missä vika?

Kommentit

• Hei Kiia!

Kannattaa käydä näyttämässä puhelinta DNA Kaupassa josta se voidaan tarvittaessa toimittaa huoltoon. Lähimmän liikkeen löydät täältä.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Nokian 7 plussan ongelma: Niin hassulta kuin kuulostaakin, en pysty vastaanottamaan puheluja, kun en saa  vastaanoton 'vastaustäppiä' näkyville (vetäitäisy alhaalta ylös). Joudun soittamaan soittajalle..

Tapsa
    Hannu Räty
  • Nokia 7 , en pysty vastaamaan kuin satunnaisesti, painan vastaa komentoa, se toimii joskus, yleensä harvoin, joudun soittamaan takaisin. Missä vika?  Näyttö puhdistettu.
    Marja
  • Hei Marja!

Tässä kohtaa voisi kokeilla ensiapuna käynnistää puhelimen uudelleen. Varmista vielä lisäksi, että puhelimessa on käytössä viimeisin päivitysversio.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei, vastasin painamalla Vastaa, ei ottanut kontaktia, Vastaa teksti hävisi. Miten sitten vastataan? Painamalla, ei toiminut, pyyhkäisemällä, ei toiminut..... mitä minun on nyt tehtävä?
    Marja
  • Oletko huomannut puhelimen muussa käytössä ettei näyttö reagoi aina kosketukseen? Vai onko ongelma ollut pelkästään puheluihin vastattaessa?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Kyllä joskus muussakin, mutta se ei ole haitannut. Putsasin näytön, onnistuin vastaamaan pari kertaa, sitten se loppui. Painanko vastaa painiketta, kun painan, mitään ei tapahdu, painike katoaa, puhelin soi...   Mitä nyt olisi tehtävä?
    Marja
  • Siinä tapauksessa näytössäkin mahdollisesti olla jotakin vikaa kosketuksen suhteen. Mikäli vastauspainike puolestaan katoaa näytöltä niin tuo viittaisi kyllä johonkin puhelimen ohjelmistovikaan. Puhelinta voi käydä näyttämässä DNA Kaupassa josta se voidaan tarvittaessa toimittaa huoltoon.