Nokia 7 plus puhelimen näyttö ei ota kosketusta

Yht'äkkiä puhelin lakkaa ottamasta kosketusta, jolloin ei pääse taaksepäin tai aloitusnäyttöön, mutta auki oleva sovellus toimii. Puhelimen joutuu käynnistämään uudelleen, jolloin se taas toimii moitteetta. Olen joutunut nyt useana päivänä käynnistämään puhelin uudelleen ainakin kerran.
Puhelin on ollut käytössä noin 3 viikkoa, ei ole pudonnut ja näyttö on ehjä.
Missä vika?
Kiia Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Kiia!

Kannattaa käydä näyttämässä puhelinta DNA Kaupassa josta se voidaan tarvittaessa toimittaa huoltoon. Lähimmän liikkeen löydät täältä.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Nokian 7 plussan ongelma: Niin hassulta kuin kuulostaakin, en pysty vastaanottamaan puheluja, kun en saa  vastaanoton 'vastaustäppiä' näkyville (vetäitäisy alhaalta ylös). Joudun soittamaan soittajalle..

Tapsa
    Hannu Räty