Nopeudessa puutteita (400M laajakaista, Kuopio)

Kuopio postinumeroalue 70780: 400:n megan liittymä ja DNA:n piuha antanut useamman päivän n. 80 megaa sisälle. Vika ei ole talon laitteissa eikä Wifissä muutoinkaan, älkää edes tarjotko sitä ratkaisuksi (taas). Saisiko rahalle vastinetta?
Keijo Kypsä Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Auttaako modeemin uudelleenkäynnistys tai resetointi yhteysnopeuteen lainkaan?

Olisitko yhteydessä asiakaspalveluumme 044 144 044, niin pääsemme tutkimaan ongelmaa tarkemmin, kiitos.