Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Numero salaiseksi

Haluan numeroni salaiseksi. Miten toimin?

Kommentit

  • Hei Raili!

    Numeron muuttaminen salaiseksi onnistuu soittamalla meille asiakaspalveluun numeroon 044 144 044 tai lähettämällä viestiä Oma DNA -sovelluksen chatissä.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei! Haluan muuttaa puhelinnumeroni salaiseksi
    Anne-Maria Tommo
  • Lue yllä oleva DAN Isa S:n viesti, sillä tätä kautta ei saa henkilökohtaista palvelua, vain tukea yleisellä tasolla.
    mie

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.