Numeron siirtyminen

Hei, vaihdoin teliasta dna:han. Numeron siirto aika oli tänään klo 9.06. Jotenkin ajattelin että voin vaihtaa dna;n simin jo etukäteen puhelimeen, näin ei kuitenkaan olisi kannattanut. Nyt dna sim ei toimi enkä ole saanut mitään viestejä kuinka toimia nyt. Telian sim tällä hetkellä puhelimessa.

Kommentit

• Ilmeisesti jotakin on aikataulussa mennyt poskelleen. Uutta DNA:n SIM:iä ei kannata vaihtaa ennen kuin puhelimeen tulee viesti , että kohta vanha liittymä sulkeutuu ja ja sinua pyydetään vaihtamaan SIM uuteen.

Ei auta kuin odotella ja jos ei ala viestiä tulemaan , niin sitten yhteyttä DNA:han.
    Veikko
  • Hei Vilma!

Kannattaa kokeilla vielä vaihtaa uusi SIM-kortti puhelimeen ja käynnistää se uudelleen. Mikäli puhelin ei kuitenkaan löydä vieläkään verkkoa, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 044 144 044 jossa päästään tarkastamaan tilanne.