Numeron vaihto toiselta operaattorilta, koska vaihtuu?

Eli 14 päivää odotuttaa, jotta DNA saa etämyyntiperuutusajan pois alta, mutta... mistä se 14 päivää liittymän aukeamiseen lasketaan? Tilauspäivästä, vai siitä postissa tulleen kortin aktivointipäivästä? Alkaako laskutus liittymän avauspäivästä säännöllisesti kerran kk, vai onko DNA:lla joku tietty laskutuspäivä, jolloin lasku menee tulevaisuudessa poikki? En tiedä yhtäkään laskuttajaa, joilla olisi halua sopia asiakkaan kanssa sopiva eräpäivä pysyvästi jälkikäteen, vaikka kyseessä olisi todella kätevä palvelu ihmisten rahaasioiden hoidon kannalta. Noh, jaarittelua...

Kommentit

• Moikka!

Kyseistä 14 vuorokauden odotusaikaa ei ole enää käytössä etämyynnin numeronsiirroilla, vaan siirto tapahtuu samassa 5 arkipäivässä kuin liikkeestä tehdyt tilauksen.

Etämyyntinä tehdyillä liittymätilauksilla on 14 vuorokauden peruutusoikeus alkaen tilausvahvistuksen vastaanottamisesta kuten ennenkin. Mikäli samalla tilauksella on laite, alkaa peruutusaika laitteen vastaanottamisesta.

Laskutusjakso on yksi kalenterikuukausi ja ensimmäinen lasku tulee siis vajaalta kuukaudelta. Jos summa ei ylitä minimilaskutusrajaa, on ensimmäinen lasku pidemmältä ajalta kuin yhdeltä kuukaudelta. Laskujen eräpäivät riippuvat laskun muodostumispäivästä ja tätä ei valitettavasti voi toistaiseksi vaihtaa toiseen.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Eli 5 päivää... mistä? Tilauspäivästä vai aktivointipäivästä?

Kalenterikuukausi on selvennykseksi vielä kuukauden ensimmäisestä viimeiseen päivään? Vai liittymän tilaus- tai avautumispäivästä laskettuna kuukausi?

Kuinka paljon on minimilaskutusraja? Löytyy varmaan jostain DNA:n sivuilta?

Eroaako laskutus Telen laskutuksesta, jossa joskus muinoin avasin liittymän 17.päivä ja siihen päivämäärään laskutuskausi oli lukittu pysyvästi. Pari päivää siitä ja E-lasku tuli pankkiin, 14 pv maksuaikaa eräpäivään?

Kyllähän nämä tietysti ajalla selviää, mutta tykkään harrastaa tätä elämän optimointia ja informaatio on tärkeä osa sitä.
  • 5 päivää siitä kun aktivoit tilauksen, eli pelkän SIM kortin tapauksessa kun aktivoit tilauksen verkkopankkitunnuksilla. Laitteen sisältävillä tilauksilla siirto alkaa laitteen postista noutamisesta.

Kalenterikuukausi alkaa aina kuun 1. päivä, laskutuskausi on aina yhden kalenterikuukauden, riippumatta milloin liittymä on avattu.