Numeroparkki

Hei, onko DNAlla tarjota "numeroparkkia" (kuten Elisalla), missä voisin "säilyttää" kännykkänumeroani (pieneen hintaan) sillä aikaa kun asun ulkomailla, enkä varsinaisesti tarvitse nykyistä liittymääni? Minulla on ollut sama kännykkänumero 25 vuotta, enkä haluaisi luopua siitä.

Kommentit

• Hei Essi! Löytyy DNA Numeroparkki, kuukausihinta sillä on 1,90 €.

Puhelut kotimaassa ja EU/ETA -alueella 0,30 €/alkava minuutti. Tekstiviestit kotimaassa ja EU/ETA -alueella 0,30 €/kpl. Puhelut yritys- ja palvelunumeroihin onnistuu normaalisti.
    Ei tiedonsiirto-ominaisuutta tai EU-datapakettia, eikä tue VoLTE:a tai WiFi-puheluita.

Vaihto tähän onnistuu olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

www.dna.fi/yhteystiedot

Yhteyden asiakaspalveluun saa kätevästi myös Oma DNA -sovelluksen Viesti -osion kautta. Voit ladata sovelluksen iPhonelle App Storesta bit.ly/omadna1 tai Android-puhelimeen Google Play Kaupasta bit.ly/omadna2
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Hei, tahtoisin ottaa käyttööni numeroparkin numerolle: 040 *******.
    Miten toimin? Numero on nyt Telialla muttamuuttaisin sen DNA:lle. Kiitos.
  • Hei Iris!

Tukisivusto on julkinen keskustelupalsta, joten ethän jaa liittymätietojasi tänne, kiitos. Puhelinnumerosi on nyt piilotettu viestistäsi. Numeroparkin saat tilattua soittamalla maksuttomaan myyntipalvelun numeroomme 0800 550 044.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Hei,
    edellisten viestien perusteella oletan, että on siis mahdollista siirtää toiselta operaattorilta numero DNA:lle suoraan numeroparkkiin. Saisinko vielä vahvistuksen, että tämä onnistuu?
  • Tämä on mahdollista. Tilaus tulee tehdä puhelimitse (asiakaspalvelumme 044 144 044 tai maksuton myyntipalvelumme 0800 550 044) tai DNA Kaupassa.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • OK, kiitos nopeasta vastauksesta!
    Onkohan muuten maksuton myyntipalvelu maksuton myös ulkomailta soitettaessa?
  • Tämä riippuu nykyisen liittymäsi hinnoittelusta, ja siitä mistä päin maailmaa soitat.
    Esim. DNA -liittymällä EU -maasta Suomeen soittaminen menee kotimaan hinnoittelulla, joten lisämaksua ei tule.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • "Hei, onko DNAlla tarjota "numeroparkkia" (kuten Elisalla), missä voisin "säilyttää" kännykkänumeroani (pieneen hintaan) sillä aikaa kun asun ulkomailla, enkä varsinaisesti tarvitse nykyistä liittymääni?..."

Eikö ole järkevämpi siirtää numero liittymään jossa ei ole kuukausimaksua?
  • En ole ainakaan DNAn nettisivujen kautta löytänyt yhtäkään tällaista liittymää...? Vinkkejä otetaan vastaan.
    Toiselle operaattorille siirtyminen ei tule kyseeseen, sillä olen asunut sen verran kauan ulkomailla, että luottotietoni Suomessa ovat "nollautuneet". Uusi operaattori vaatii monen sadan euron panttimaksua uuden liittymän avauksen yhteydessä, siihen saakka kunnes he näkevät taas, että minun luottotiedot Suomessa ovat asianmukaiset (käytännössä tämä vaatisi sen, että muuttaisin takaisin Suomeen vähintään puoleksi vuodeksi).
  • Hei!

DNA:lta löytyy Numeroparkki, kuukausihinta sillä on 1,90 €. Puhelut kotimaassa ja EU/ETA -alueella 0,30 €/alkava minuutti. Tekstiviestit kotimaassa ja EU/ETA -alueella 0,30 €/kpl. Puhelut yritys- ja palvelunumeroihin onnistuu normaalisti.
    Ei tiedonsiirto-ominaisuutta tai EU-datapakettia, eikä tue VoLTE:a tai WiFi-puheluita.

Verkkokaupan kautta tätä ei ole saatavilla vaan tilaus on mahdollista ainoastaan asiakaspalvelun kautta.

www.dna.fi/yhteystiedot

Yhteyden asiakaspalveluun saa kätevästi myös Oma DNA -sovelluksen Viesti -osion kautta. Voit ladata sovelluksen iPhonelle App Storesta bit.ly/omadna1 tai Android-puhelimeen Google Play Kaupasta bit.ly/omadna2
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Kiitos. Numeroni on jo numeroparkissa. Tarkoitin, etten ole löytänyt DNAlta sellaista liittymää, jossa ei ole kk-maksua (kuten edellinen kommentoija ehdotti)
  • Kuukausimaksuton liittymä, 5€ aloitus(?):
    https://elisa.fi/kauppa/puheliittymat/latausliittymat

• Hei,
    Minun pitaisi myos vaihtaa numero toiselta operaattorilta DNA:n numeroparkkiin mutta koska asun ulkomailla en pysty hoitamaan asiaa Suomesta kasin (ja soittaminen tulee todella kalliiksi!). Onko mahdollista tehda valtakirja toiselle henkilolle joka voisi hoitaa taman puolestani kaymalla DNA:n liikkeessa?

• Hei Outi!

Valitettavasti uuden liittymäsopimuksen tekeminen ei ole mahdollista kuin puhelimitse tai paikan päällä DNA Kaupassa. Valtakirjalla sopimuksen tekeminen ei myöskään ole ikävä kyllä mahdollista. Myyntipalvelun maksuton numero ulkomailta soitettaessa on +358 800 550 044, tilaaminen onnistuu sitä kautta.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Kuukausimaksuton liittymä, 5€ aloitus(?):
    https://elisa.fi/kauppa/puheliittymat/latausliittyma

Tuossa pitää vajaan kahden vuoden välein ladata 5€ saldoa liittymälle, jotta liittymä pysyy käytössä, eikä numero katoa. Eivät muuten ilmoita mitään siitä, että liittymäsopimus on katkeamassa käytön (rahan) puutteen vuoksi. Kannattaa vielä tarkistaa, että oliko se kaksi vuotta toiminnassa yhdellä saldolatauksella. Voin muistaa väärin...
  • Soitin juuri DNA numeroon, ja kaikille tiedoksi että turha jonottaa heidän asiakaspalveluunsa jos virallisesti olet siirtänyt ooitteesi ulkomaille. DNA ei myy mitään liittymää ulkomailla asuville. Ei vaikka kävisit heidän liikkeesä henilökohtaisesti.
    Otso