Numeroparkki

Hei, onko DNAlla tarjota "numeroparkkia" (kuten Elisalla), missä voisin "säilyttää" kännykkänumeroani (pieneen hintaan) sillä aikaa kun asun ulkomailla, enkä varsinaisesti tarvitse nykyistä liittymääni? Minulla on ollut sama kännykkänumero 25 vuotta, enkä haluaisi luopua siitä.
Essi Pölhö Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Essi! Löytyy DNA Numeroparkki, kuukausihinta sillä on 1,90 €.

Puhelut kotimaassa ja EU/ETA -alueella 0,30 €/alkava minuutti. Tekstiviestit kotimaassa ja EU/ETA -alueella 0,30 €/kpl. Puhelut yritys- ja palvelunumeroihin onnistuu normaalisti.
    Ei tiedonsiirto-ominaisuutta tai EU-datapakettia, eikä tue VoLTE:a tai WiFi-puheluita.

Vaihto tähän onnistuu olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

www.dna.fi/yhteystiedot

Yhteyden asiakaspalveluun saa kätevästi myös Oma DNA -sovelluksen Viesti -osion kautta. Voit ladata sovelluksen iPhonelle App Storesta bit.ly/omadna1 tai Android-puhelimeen Google Play Kaupasta bit.ly/omadna2