Siirry uusimpaan kommenttiin

Office Outlook 2021 ja Windows 11 Welho.mailin kanssa.

DNA mainostaa tukeaan, mutta postia se ei kykene korjaamaan.
Minun lähetettyjä sähköpostejani on kadotettu ja merkitty SPAMiksi myös Welholta Welholle lähetettäessä jo pidempään.
Ostin uuden Office-paketin toivoen parannusta, ja nyt en kykene edes liittämään Welho-tiliä uuteen Outlook-clientiini. MS vaatii sähklöpostiosoitteen ja DNA käyttäjätunnuksen enkä ole löytänyt kiertotietä. Ohjelmointityönä tuon korjauksen ei luulisi olevan kovin vaikeaa.

DNA:n Webmail-client on surkein näkemäni. Windows 11:n sähköposticlientiin DNA tilin voi jostakin oudosta syystä lisätä, mutta siinä sähköpostien siirtäminen pois palvelimelta omalle koneelle on hankalaa.

Tehtiin digiloikka ja tuhottiin aikaisemmin toimineet järjestemät piittaamatta siitä, että uutta toimivaa ei ole. Koskee muutakin kuin sähköpostia.

Olisiko syytä saada aikaan lainsäädäntöä, jossa määritellään näiden välttämättömiksi tulleiden palvelujen toimivuus?
Welho tili alusta asti

Kommentit

 • Hengitä hiukan ja jos kirjoitat niin että siitä saisi jotain selvää.
  Sinun ongelma siis on, että ostit officen ja et saa officea toimimaan ja sanot että DNA:n pitää koodata jotain että sinun office lähtisi toimimaan?
  Oletkohan ihan oikeassa sivustossa nyt pyytämässä apua? Eikös toi ole täysin microsoftin juttuja? Ei kai DNA ota kantaa mitä mailiohjelmaa haluat käyttää, tai ole vastuussa siitä?


  Niin
 • Office Home & Business paketti: Word, Powerpoint, Excel, Outook, Onenote.
  Siis tuon paketin Outlookiin Welhoa ei saa. Muut sähköpostini saan. Welhon sähköpostin saa kuitenkin liitetyksi Windows 11:n ilmaissähköpostiin. Office Outlookissa sähköpostien pitkän aikavälin hallinta on ollut monipuolista. Kovin monesta muusta sähköpostin käyttäjäliittymästä sitä ei voi sanoa. Siksi haluaisin tuota käyttää.

  En ottanut kantaa siihen, kumman ongelma DNA:n Welho postin vaikeudet Office Outlookin kanssa ovat, mutta muutaman sähköpostipalvelun konfiguroineena tiedän, että ihan mahdoton tehtävä se ei kummallekaan olisi.

  Sähköposti ei nykyisin ole enää pelkkää kokeilua vaan arkipäivän tarpeellinen toiminta, joten olisi toivottavaa, että sen luotettavuus ja toiminnan jatkuvuus otettaisiin vakavasti.
  Welho tili alusta asti
 • Olethan tietoinen, että welhon sähköpostin käyttäjätunnus ei ole sähköpostiosoitteesi?
  Sama tilanne on myös webmailissa!
  pw
 • On varmaan yli 10 vuotta siitä, kun liittymän yhteydessä tarjottiin sähköpostia. Welhoa ei siksi enää kehitetä. Ohjelman valmistajan tulee tämä huomioida asetusmahdollisuuksissa.
  Aikoinaan HTV lähetti liittymän tilaajalle pääkäyttäjän käyttäjäyunnuksen ja salasanan, jonka perusteella käyttäjä pystyi luomaan aliaksia. Niissäkään sähköpostiosoite ei ollut käyttäjätunnus.
  Syyttävä sormi siis osoittaa mikkihiirenpajaan.
  pw
 • Imap toimii dna osoitteissa KUNHAN palvelinten sallitut portit on oikein
  Tuomas Raatikainen

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.