Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Ohjelmakuvaukset

DNA tv:n tallennuksien ohjelmakuvauksista puuttuu tietoa. Maikkarin Ratamo-sarjan kaikkien jaksojen kuvaus on pelkästään "Ratamo". Siitä on sitten kiva etsiä se seuraava jakso. Kyselin näistä kuvauksista teiltä aiemminkin ja kerroitte että tiedot tulevat kanavayhtiöltä. Olin sitten yhteydessä Maikkariin, ja he kertoivat että heidän järjestelmästään tulee "kunnolliset" kuvaukset. Esim. Ratamo 6.3.: "Kausi 1, 9/10. Sodanuhka kasvaa. Supo ja KRP ovat saaneet kasaan pitävät todisteet, mutta epäilty on kateissa. Odottamaton lausunto saa poliisin pohtimaan tutkintaa uudessa valossa. Uusinta."

Olen ollut jo asiakaspalveluun yhteydessä asiasta, mutta olisi jotain kiva kuulla, miksi näin ja koska korjaatte? Ja korjaantuuko tämä jo olemassa oleviin tallenteisiin?

Kommentit

 • Vika on aina muualla kuin DNA:lla. Voisivat perkele jo lopettaa mussuttamisen ja tehdä asialle jotain. Tuon EPG: toimivuudesta on puhuttu jo silloin kun ensimmäiset laitteet tuli ulos ja jo pelkän mobiili sovelluksen aikana ja wboxin, mutta mitään ei saada aikaiseksi.
  Pitäisikö se koodarien ja heidän esimiesten motivaatio tarkistaa, kun ammattitaito on näytteiden perusteella afrikkalaisen savannipäällikön tasoa?
  Luulisi jopa teidän ymmärtävän DNA:lla, että EPG on suoranaisesti digiboxin sielu ja käyttö edellytys.
  Jos te ette saa toimivaa sellaista tuotettua, niin tunnustakaa tosiasiat ja kertokaa Norjalaisille isännille että tämä ei ole teidän leipälaji ja pysykää muissa operaattori tuotteissa. Tämä paska, mitä tämän hubin ympärille olette roiskineet alkaa eittämättä näkyä asiakkaiden ulosmarssina tv puolella. Ja kun asiakas lähtee, niin ei se jätä muitakaan palveluitaan teille.
  Myös koko hubin osamaksu sopparin jälkeinen hinta on kammottava. Pelkkä dna tv on 3,50€/kk ja hubin käyttöoikeudesta maksetaan 19,90€/kk vaikka laite on oma ja maksettu sekä ainoa lisäarbo on tuo viihdekirjasto jota ei saa mobiiliin ollenkaan.... ei edes tuolla hubi tilauksella. Älkääkä väittäkö kyseessä olevan jokin sopimustekninen liiba laaba... ohjelmatoimittajan olen kontaktoinut ja ilmoitti että "lähetysoikeuden haltija päättää itse jakelutavastaan kuluttajalle" .

  Timppa
 • Löysin taas uuden sarjan jossa on kaikkien jaksojen kuvaukset samoja. Teemalta tullut "Musiikin vallankumous". Tällä hetkellä tuntuu että aika sama että ne kuvaukset on siellä kun ei niistä mitään iloa ole. Ilo valkkailla että mikäs oliskaan se seuraava jakso. Vai onko alussa vaan kertausta edellisestä jaksosta vai onko tää jo nähty...
  Late
 • Miksi tvopas.dna.fi:ssä näkyy ohjelman jaksonumero (ja kausi) mutta matkatv.dna.fi:n ohjelmaoppassa (ja tallenteissa) ei näy? Oisko kohtuu kätevää jos sama ohjelmaopas olisi joka palvelussa käytettävissä? Ja vaikka samalla ne jakso/kausi numerotkin tulisi dna tv:n tallenteisiin?

  tvopas.dna.fi:


  matkatv.dna.fi:

  Late
 • Joko olisi aika vaihtaa iänikuinen matkatv oikeaksi osoitteeksi: https://tv.dna.fi/html5/
  PW
 • Sama jonnenjoutava opas se on tuolla html5 osoitteessakin.Tähänhän on luvattu myös muutosta syksyllä, mutten ymmärrä miten KAIKKI voi denareilla kestää ikuisuuden.

  Tuota ohjelmaopasta kirjautuneena ei voi muuten kosketusnäytöllä selata ollenkaan eteenpäin. 20cm pyyhkäsy sormella siirtää ohjelmaoppassa 5mm eteenpäin! Joten tunnin eteneminen vaatii sen 10 pyyhkäsyä. Voi olla astuksistakin kiinni kun koskaan tarvi selaimella sivisuunnassa scro,llata.

  Ohjelmaoppaaksi suosittelen telkku.com, voi järjestää kanavat juuri siihen järjestykseen kun haluaa.
  JJJ
 • Susihan tuo ohjelmaopas on!
  Jos haluat valita kanavia, niin joutuu ruksaamaan pois suuren määrän kanavia ja sitten näkyy vain 1 kanavan ohjelmatieto eikä muita saa näkyviin.
  PW
 • Monesko jakso tää olis? Koska korjaatte?

  Late

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.