Ohjelmakuvaukset

DNA tv:n tallennuksien ohjelmakuvauksista puuttuu tietoa. Maikkarin Ratamo-sarjan kaikkien jaksojen kuvaus on pelkästään "Ratamo". Siitä on sitten kiva etsiä se seuraava jakso. Kyselin näistä kuvauksista teiltä aiemminkin ja kerroitte että tiedot tulevat kanavayhtiöltä. Olin sitten yhteydessä Maikkariin, ja he kertoivat että heidän järjestelmästään tulee "kunnolliset" kuvaukset. Esim. Ratamo 6.3.: "Kausi 1, 9/10. Sodanuhka kasvaa. Supo ja KRP ovat saaneet kasaan pitävät todisteet, mutta epäilty on kateissa. Odottamaton lausunto saa poliisin pohtimaan tutkintaa uudessa valossa. Uusinta."

Olen ollut jo asiakaspalveluun yhteydessä asiasta, mutta olisi jotain kiva kuulla, miksi näin ja koska korjaatte? Ja korjaantuuko tämä jo olemassa oleviin tallenteisiin?

Kommentit

• Vika on aina muualla kuin DNA:lla. Voisivat perkele jo lopettaa mussuttamisen ja tehdä asialle jotain. Tuon EPG: toimivuudesta on puhuttu jo silloin kun ensimmäiset laitteet tuli ulos ja jo pelkän mobiili sovelluksen aikana ja wboxin, mutta mitään ei saada aikaiseksi.
    Pitäisikö se koodarien ja heidän esimiesten motivaatio tarkistaa, kun ammattitaito on näytteiden perusteella afrikkalaisen savannipäällikön tasoa?
    Luulisi jopa teidän ymmärtävän DNA:lla, että EPG on suoranaisesti digiboxin sielu ja käyttö edellytys.
    Jos te ette saa toimivaa sellaista tuotettua, niin tunnustakaa tosiasiat ja kertokaa Norjalaisille isännille että tämä ei ole teidän leipälaji ja pysykää muissa operaattori tuotteissa. Tämä paska, mitä tämän hubin ympärille olette roiskineet alkaa eittämättä näkyä asiakkaiden ulosmarssina tv puolella. Ja kun asiakas lähtee, niin ei se jätä muitakaan palveluitaan teille.
    Myös koko hubin osamaksu sopparin jälkeinen hinta on kammottava. Pelkkä dna tv on 3,50€/kk ja hubin käyttöoikeudesta maksetaan 19,90€/kk vaikka laite on oma ja maksettu sekä ainoa lisäarbo on tuo viihdekirjasto jota ei saa mobiiliin ollenkaan.... ei edes tuolla hubi tilauksella. Älkääkä väittäkö kyseessä olevan jokin sopimustekninen liiba laaba... ohjelmatoimittajan olen kontaktoinut ja ilmoitti että "lähetysoikeuden haltija päättää itse jakelutavastaan kuluttajalle" .

Timppa
  • Löysin taas uuden sarjan jossa on kaikkien jaksojen kuvaukset samoja. Teemalta tullut "Musiikin vallankumous". Tällä hetkellä tuntuu että aika sama että ne kuvaukset on siellä kun ei niistä mitään iloa ole. Ilo valkkailla että mikäs oliskaan se seuraava jakso. Vai onko alussa vaan kertausta edellisestä jaksosta vai onko tää jo nähty...
    Late