Ohjelman katsominen alusta

Vaihdoimme Telia Viihteestä DNA Hubiin. Telian palvelussa suurimman osan TV-ohjelmista pystyi aloittamaan alusta, vaikka lähetys olisi melkein lopussa. Onko tämä mahdollista myös Hubissa? Ollut meillä paljon käytössä ollut ominaisuus ja harmi jos ei toimi.
Susanna Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Varmasti törmäät muihinkin ongelmiin. Kyseessä on DNA:n palvelu.
    PW
  • Jep,olisit vaan pysynyt telian viihteessä,niin olis hommat toimineet.
    DNA huvittavasta huvitushubista,saat kaupanpäälle ongelmia.
    Tombstone
  • En ole onneksi vielä luopunut Telia viihteestä. Tällä hetkellä DNA Hubista ei ainakaan mitään parempaa sanottavaa ole löytynyt.
    Susanna
  • Saisiko tähän joltain DNA:n edustajalta kommentin? Itseänikin kiinnostaa onko tosiaan niin, että ohjelmaa ei voi katsoa alusta asti kesken tallennuksen? Itselläni ei ole ollut mitään varsinaisia ongelmia DNA TV:n kanssa, mutta tämä toiminnallisuus, tai oikeastaan toimimattomuus, hieman ärsyttää.
    Eeva
  • Verkkoon tallennettaessa ei voi kesken ohjelman aloittaa alusta tallennetta.
    JJJN