Ohjelman poistaminen ei onnistu

Hubiin on jäänyt kummittelemaan ohjelmia jotka on jo aikaisemmin poistettu.

Valikon "Jatka katselua" sisällä on haamuohjelmia jotka haluaisin poistaa mutta kun se ei onnistu. Niitä pystyy kyllä katsomaan. Siellä ei ole mitään "Poista-nappia".

Kyseiset ohjelmat ovat olleet verkko- ja kovalevytallenteita jotka on jo poistettu.

Kysymys: Miten tuo "Jatka katselua -valikko" tyhjennetään?

Kommentit

• Oletko yrittänyt kelata ohjelman loppuun ja klikata play-nappia?
    Wingz
  • @Wingz

Kelasin nyt ohjelman lähes loppuun ja annoin sen mennä katselutilassa kokonaan loppuun jonka jälkeen ohjelma hävisi valikosta eli ongelma poistui.

PS. Kyllä tätä jo aikaisemminkin olin kokeillut mutta ei se silloin toiminut tai sitten tein jotain silloin väärin.

Kiitokset vastauksestasi!

Kimmo
  • Lähes loppuun kelaamisen voi tehdä myös näppäilemällä 99. Auttaa etenkin siihen kun joskus tulee tolkuttoman pitkiä tallenteita joita on tympeä kelailla muuten, esim. doctor who tallenne näyttää olevan usein luokkaa 6,5-7,5 tuntia! Mutta joo, kyllä tuohon olen itsekin kaivannut jonkinlaista suoraa poistotoimintoa, esim. pitkä painallus OK napilla.
    Masa