Ohjelmaopas

Mistä voisi johtua, että TV:n ohjelmaoppaasta katoavat käynnissä olevaa ohjelmaa seuraavasta ohjelmasta tiedot. Tulevat takaisin vasta ohjelman alettua ja seuraavasta ohjelmasta taas katoavat. Tapahtuu vain Ylen kanavilla 1, 2 ja Teema. Entisessä tv:ssä toimivat, nykyinen Sony kd55xf9005. Oulun kaapeli.

Kommentit

• Samaa tehnyt muutaman kuukauden minunkin tv:llä Sony KD-55XD8599 Helsingissä DNA:n kaapelissa.
    jpuh
  • Samaa tekee Wbox hd3 helsinki kaapeli.
    Mistä johtuu
  • Hei! Meillä ei ole tiedossa yleistä vikaa jossa EPG tiedot käyttäytyvät kuvaillulla tavalla joten selvittäisimme mielellämme asiaa tarkemmin.

Pyytäisinkin olemaan asiasta yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai sähköisellä lomakkeella https://www.dna.fi/yhteystiedot niin saamme tekniselle tuellemme tarkempia osoitteita tietoon.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Asensin Telia Hybrid router fast 5370 air laitteen ja nyt ohjelmaopas ei toimi
    Ohjelmaoppaan avulla olen pystynyt tallentamaan ohjelmat ja nyt se ei onnistu
    Vuorotyöläisenä se on ollut mulle niin hyvä
    Pikaista apua ongelmaan tarvitsen heti heti
    Seija
  • Onko tähän apua saatavana
    Seija
  • Soita vikapalveluun Seija, jos sulla siis on DNA'lta joku liittymä tai hubi. Ei noilla tiedoilla voi kukaan auttaa ..
    JJJN
  • Kiitos JJJN soitan 👵🏻
    Seija
  • Mihin on hävinnyt Discovery kanavan EPG ollut jumissa monta päivää ja nyt kadonnut kokonaan? Katselen antenni verkon kautta Hausjärvellä..olisi kiva saada pian kuntoon sillä tekee nauhoitukset erittäin vaikeiksi..
    Reiska
  • Joo ei näy antennissa Wboxillakaan Discoveryn ohjelmatietoja? Onneksi tuo vanha laite osaa ajanmukaan tallentaa ilman epg-tietojakin, toisin kuin vaikka hubatus...

Täälläkään ei näy mitään:
    http://tvopas.dna.fi/
    JJJN
  • Hei!

Discoveryn EPG:n suhteen näyttää olevan kyseessä yleinen vika. Ohjelmatiedot eivät siis näy antenni-tv:ssä eivätkä tuolla ohjelmaoppaassa. Vika pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut koituneesta haitasta!
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Nyt näyttäisi toimivan.
    JJJN
  • Kyllä, vika saatiin nyt korjattua kuntoon!
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Paitsi että nyt ohjelmatiedot on väännetty samallalailla suomeksi, kun DNA TV:n ohjelmaoppaassa on, ei hyvä. Toivottavasti ei ole pysyvää?
    JJJN
  • Vieläkin Discoveryn ohjelmatiedot antenniverkossa samat kuin DNA-tv:n ohjelmaoppaassa. Täysin hyödyttömät kun ei mitään tietoa minkä kauden jaksoista kyse. Monen jakson kohdalla vain sama teksti. Voisiko noihin vähän panostaa. Mallia voi ottaa vaikkapa TV5 ja Kutosen ohjelmaoppaista tv:n puolella. DNA-tv:n ohjelmaoppaassahan näidenkin kanavien tiedot on pilattu ympäripyöreillä jaarituksilla.
    Patu
  • DNA:n ohjelmaopas on muutettu huonompaan suuntaan https://tvopas.dna.fi/ .
    PW
  • Saihan sieltä haluamansa kanavat näkyviin, kun klikkasi kaikki muut pois. Saa nähdä kuinka kauan tuo asetus pysyy. Aieemin ei valinta ei pysynyt montaa päivää.
    PW
  • On tuossa ohjelmaoppaassa vielä vikaa!
    Jos valitsee 2 kanavan tiedot, niin se toimii.
    Jos valitsee 3 tai 4 kanavaa, vain 1 knavan onhelmatiedot näytetään, eikä väkänen toimi, jolla voisi päästä tatsomaan muiden valittujen kanavien ohjelmatietoja.