Ohjelmaopas menee koko ajan huonommaksi

Miksiköhän teidän ohjelmaopas ei toimi enää kuin 5 päivää tästä hetkestä eteenpäin? Olen tähän mennessä laittanut aina nauhoitukset kerran viikossa mutta se on nyt mahdotonta koska esim. nyt 10.2 viimeiset ohjelmat jotka tuolla näkyvät ovat 14.2. Asiasta tekee vielä "huvittavamman" se että ylhäällä valikossa on la 15.2 ja su 16.2 viimeinen mutta sivu pysyy tyhjänä jos niihin päiviin menee. Niinä päivinä tulevia ohjelmia ei löydy myöskään haulla.

Tämä ongelma on ollut jo jonkin aikaa Nelosen ohjelmien suhteen (ainakin 2kk) mutta nyt se koskee kaikkia kanavia eli en usko enää tilapäiseen ongelmaan. Eli palauttakaapas toiminnan entiselle tasolle, sen viikon pitäisi olla vähimmäisedellytys koska ohjelmatiedot ovat kyllä muualta saatavissa vähintään kahden viikon ajalle.

Ai niin, se ohjelmaopas toimii muutenkin huonosti, yleensä eka kertaa sivun avatessa se pysyy tyhjänä, vaatii 1-2 refreshiä että opas tulee näkyviin. Sama ongelma kahdella eri koneella. Jättäkää sitä silmäkarkkia vähän vähemmälle ja käskekää koodareitten keskittyä ennemmin siihen että systeemit toimivat.
Mika Saarinen Ilmoita asiaton sisältö