Ohjelmatiedoissa vikaa Hubissa vuorokauden vaihteessa

Useilla kanavilla puuttuu ohjelmatietoja vuorokauden vaihtumisen aikoihin. Tämä vuorokauden vaihtumissotku on palvelussa iänkaikkinen ongelma.

Kommentit

• Moi! Tiedossamme on, että Hubin ohjelmaopas ei näytä ohjelmatietoja, mikäli ohjelma alkaa klo 0:00. Ohjelman tallentaminen ei näinollen onnistu Hubin kautta.

DNA TV -sovelluksen kautta tallenteen voi tehdä normaalisti.

Pahoittelut tilanteesta aiheutuvasta haitasta! Suosittelemme tälläisissa tilanteissa tekemään tallennuksen DNA TV -sovelluksen kautta. Ongelman korjaus tulee DNA TV -päivityksen myötä.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • @DNA Ida T
    Eipä se juuri pelasta kun sama vika on maksullisillakin kanavilla. Niiden tallentaminen ei sitten onnistu muuten kuin TV Hubin kautta kovalevylle.

Milloinkahan tuo nyt luvattu DNA TV-päivitys tulee?
    A-P
  • Valitettavasti korjaavan päivityksen aikataulusta meillä ei ole antaa tietoa, mutta ongelma pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Voi sinua Ida T kun olet paskaan firmaan ja hommaan joutunut;)
    Senilix