Ohjelmatiedot eivät näy taaskaan!

Tässä on mennyt jo useampi päivä, että DNAlta ostamastani TVssa ei taaskaan näy kaikkien kanavien ohjelmatiedot.

Keiden vastuulla tämä vika on?

Tässä kanavat, joilla ohjelmatiedot eivät näy:

7 TV5

10 Kutonen

11 TLC

16 Frii

Mihin pitäisi ottaa yhteyttä, että ongelma poistuu?

Kommentit

• @Päivi
    Paha nakki..

Kerroit että laite on TV ja ymmärtääkseni käynnistit ohjelmaoppaan/guide TV:n kaukosäätimellä. Tässä tapauksessa DNA:n asiakaspalvelu kertoo että vika ei ole heidän vastuullaan vaan olisi ensisijaisesti otettava yhteyttä television valmistajaan. Jos ongelma ei ratkea, seuraavaksi pitää olla yhteyksissä televisiokanavan ohjelmanlähettäjään - tässä tapauksessa erityisesti Discovery Networks Finland:iin.

Jos taas vika olisi DNA-tv -palvelussa (TV-hubi), ainakin DNA vian kirjaisi järjestelmiinsä. Mitään taetta vian korjaantumisesta ei ole. Ja kokemuksesta sanon että vikoja ei korjata.
    A-P
  • JJJ
  • Samaa ongelmaa on myös Elisalla, joten viittaisi siihen että ongelman juuri on tuon kanavayhtiön (Discovery Networks omistaa nuo ilmaiskanavat) päässä.
    Jari
  • Varsin heikkoa asiakaspalvelua että DNA ei yhdessä kanavayhtiöiden kanssa korjaa ongelmaa. Olipa vika missä hyvänsä, DNA:lle tästä maksetaan eikä kanavayhtiölle, joten vastuukin on DNA:n.
    TT
  • JJJn linkki:

'Hei Risto! Kyseessä on tiedossa oleva vika jota korjataan parhaillaan, pahoittelut asiasta koituvasta haitasta.'

DNA, Iiro, palveluneuvoja

15 Syy

--------------------

Kiitos linkistä JJJ! 😀

Minäkin asun kaapelitaloyhtiössä, joten odotellaan, että vika saataisiin korjattua!

Kiitos myös A-P, Jari ja TT vastauksistanne. 😀

Syksyä pukkaa ja lapset kiljuu riemusta puistossa!

Hyviä vointeja kaikille!

Love, Päivi 😀

Päivi
  • DNA:
    Miksi tästäkään ongelmasta ja sen mahdollisesta korjauksesta ei ole mitään tietoa tuolla "Häiriötiedotteet" -sivulla vaikka vika on ollut jo monta vuorokautta?

Nyt samasta asiasta on jo moni kirjoittanut esim. tälle foorumille.

Kari
  • Ja ne häiriötiedotteet löytyvät siis tuolta:

https://www.dna.fi/hairiotiedotteet

Kari