Ohjelmatiedot ja sarjojen tallennus

Miten on mahdollista ettei DNA saa ohjelmatietoja kuntoon. Tiedän että ostatte ohjelmatiedot ulkopuoliselta taholta, miten voitte maksaa tuollaisesta paskasta?Jatkuvasti jää sarjojen jaksoja tallentumatta, tai sitten sarjoja telletaan edellisten jaksojen jakso numeroilla. Tämä sama ongelma on ollut jo vuosia ja ette vaan saa asiaa kuntoon. Mitä hyötyä on maksaa DNA tv tallennuksesta kun ei se toimi? Se henkilö joka on vastuussa ohjelmatiedoista tulisi irtisanoa välittömästi koska hän ei ole kykynevä työhönsä. Olympialaisten jääkiekko tallennukset, finaalit jäi puuttumaan. Burgerimies jaksot oli samoilla jaksonumeroilla, jaksoja puuttuu. Eri ketjussa mainittu bb jaksoja puuttuu. Latela 2022 6 jakso numerointi väärin 2 kutos jaksoa ja jakso numero 7 puuttuu. Jaksot 9 ja 10 puuttuu vaikka tallenna jaksot valittuna. Aspasta on nyt turha taas pahoitella asiaa. Kertokaa mihin toimiin olette ryhtyneet jatkuvien ongelmien korjaamiseksi. Miten jatkossa takaatte että asiakkaiden maksama palvelu toimii oikein? Paljon on kuultu tyhjiä lupauksia turhaan. Asiakas tyytyväisyys tähän paskaan 0%. Jos tarkoitus on karkoittaa asiakkaat kilpailijoille/ suoratoistopalveluihin onnistutte siinä kyllä hyvin.
Tomppa

Kommentit

 • Eikö DNA:ta löydy vastuussa olevaa henkilöä kommentoimaan ongelmaa? Todella hyvää asiakaspalvelua on hiljaisuus. Täytyykö tätäkin ongelmaa lähteä ratkomaan toimitusjohtajan kautta, sieltä yleensä vastaukset tulee muutamassa tunnissa.
  Tomppa
 • Hei Tomppa!

  Ilmeenekö ohjelmatietojen ongelma hubilla (vanha tai uusi versio) vai myös esim. suoraan television kautta katsottaessa?
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • DNA TV sovelluksessa (IOS app). Hubia en käytä.
  Tomppa
 • Sama ohjelmaopashan tuo on käytössä jokapuolella DNA TV:ssä. Ei sillä laitteella ole väliä millä sitä käyttää. Vai onnistuisiko tallennus muka pilveen jollain laitteella ja toisella ei, jos/kun EPG:ssä on virheitä. Ei onnistu ei.

  Huutokauppa keisaria ei kanssa ollut tallentanut, kun oli jo muka vanha tallenne ohjelmasta. No jollain vanhalla kaudella oli virhe ja tämä uusi ohjelma luuli olevansa se ja jätti tallentumatta. Poistin sen vanhan kauden, niin rupesi taas tallentumaan jaksot.


  Pena
 • DNA:la on varmasti mahdollisuus tarkistaa mitä on tallentunut. Latela 2022 jaksot 1,2,3,4,5,6,6,8,11 ja 12  löytyy tallenteista. Tänään tallentui jaksot 11 ja 12. Toinen 6 jaksoista on oikeasti jakso 7. 9 ja 10 jaksot on jossain bittiavaruudessa. Kun palvelusta maksetaan jotta ohjelmat voi katsoa kun itselle sopii, pitääkin maksaa myös discovery+ jotta voi aikuisten oikeasti ohjelman katsoa.
  Tomppa
 • Katsooko joku aikuisten oikeasti Latelaa? Mikä siinä lapsellisessa sarjassa oikein teitä viehättää? Ne Latelan pierukilpailut vai? Itse olen nähnyt Eurosportilla mainoksia Latelasta ja voi sanoa että lapsellisempaa sarjaa en ole nähnyt!
  Jari
 • Jari voisi keskittyä ihan omiin asioihinsa, ei ole ensimmäinen kerta, kun pitää valittaa ääneen siitä mitä muut katsoo.

  Ne sun kaipaamat tuntemattomat musiikkikanavat ei varmaan kiinnosta juuri ketään muuta, mutta saat toki niitä katsella rauhassa.
  Pena
 • Ja sinä Pena voisit olla haukkumatta mua jokakäänteessä! Eikä ne ole mitään tuntemattomia musakanavia joka ei muka muita kiinnosta, ei Dna pitäisi niitä valikoimissa jos vain minä niitä tilaisin!
  Jari
 • Sen kummemmin ohjelman kiinnostavuuteen puuttumatta, yksi esimerkki lisää sarjassa Kaunotar ja nörtti Australia. Ohjelman kuvauksessa lukee näin (hubi 2):

  Kausi 8, Jakso 1: Episode 6
  Kausi 8, Jakso 2: Episode 7

  Eli siis oikeasti jaksot ovat 6 ja 7, mutta tallentuisivat jaksoiksi 1 ja 2, paitsi että eivät tallennu ollenkaan jos oikeat jaksot 1 ja 2 on jo tallennettu.
  Nörtti
 • Aika hiljasta on DNA:n kommentointi. Onkohan vastuussa oleva henkilö jo löydetty?
  Tomppa
 • Niin, tuo kaunotar ja nörttihän kyllä näytti yllättäen korjaantuvan, mutta perjantaina tuli sitten Vain elämää kausi 13 jakso 0... piti olla jakso 8.
  Nörtti
 • Samaa ongelmaa Tanskalaisessa maajussissa, DNA:n tietojen mukaan nyt ohjelmistossa on kausi yksi (1), kun oikeasti kyseessä on kausi 27!
  jaes
 • On taas DNA:n tyypillinen väsytys vaihe käynnissä. Lopetetaan vastaaminen ja toivotaan, että keskustelu hautautuu massaan. Vastuun pakoilu siellä kyllä osataan.
  DNA TV toiminta pohjautuu juurikin ohjelmatietoihin, perus asiat pitää saada kuntoon.
  Tomppa
 • DNA on pörssiyritys, jonka tiedottaminen on sellaista, että vain positiivisista asioista kerrotaan.
  PW
 • Jos havaitsette edelleen puutteita tai virheitä ohjelmatiedoissa, olisi näistä hyvä saada tieto suoraan meille asiakaspalveluun, niin pääsemme selvittämään ongelmia tarkemmin.

  Mikäli ohjelmatiedot näkyvät oikein DNA:n TV-oppaan puolella, mutta väärin DNA TV -sovelluksessa rajautuu ongelma tuonne DNA TV:n ohjelmaoppaan puolelle.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Hei Ida S
  Ohjelmatiedot on DNA vastuulla ja teidän tulee tarkistaa tietojen oikeellisuus. Maksavien asiakkaiden tulee voida luottaa tietojen oikeellisuuteen. Ei ole asikkaiden tehtävä oikolukea koko ohjelmakirjastoa ja raportoida jokaista virhettä. Toki voidaan niin tehdä mutta se maksaa esim. 115€ tunti.

  Jos nyt viitsisitte edes hieman katsoa miten teille tuotetut ohjelmatiedot on tehty, huomaisitte heti ristiriidat ja virheet. Toimittaja ei ilmeisesti ole kuullut nimistandardista. Meneillä oleva Big Brother kauden tallenteiden nimi muuttuu jatkuvasti, ja jaksoja puuttuu välistä.

  Tässä nyt esimerkki tulevasta ohjelmasta. 4.11.2022 klo:19.00 Yle tv 2 Sohvaperunat. DnaTv ja Dna ohjelmakirjasto kertoo ko. Jakson olevan K1 J9 eli kausi 1 jakso 9. Todellisuudessa on kuitenkin K14, J9 eli kausi 14 jakso 9. https://areena.yle.fi/1-60935213
  Teillä on väärä tieto joka paikassa.

  Tomppa
 • DNA:n kannattaisi katsoa vaikka Elisalta mallia miten asiakaspalvelun voi hoitaa täysin myös foorumin kautta.

  Vai meinaavatko, että vikaa ei ole kun kukaan ei asiasta SOITA heille. Kukaan jaksa soitella jostain EPG:n virheistä jatkuvasti ja myös DNA:n kuuluisi ihan itse käydä läpi ongelmiaan, kun niitä vuodesta toiseen on. Huonoa palvelua tämä on!
  Jack
 • Hienosti DNA TV sovelluksen ohjelmaopas sekoilee. Perjantai 4.11 TV 2 ja nelosen ohjelmat ristissä. Kun valitsee tuosta kanavan logoista eri kanavien välillä, ohjelmakirjasto vaihtaa ohjelmat ristiin. Luotettavaa DNA laatua. Tutkiiko näitä ongelmia kukaan. Huomista sohvaperunat ohjelman jakso numeroita ei ainakaan ole saatu korjattua.

  Tomppa
 • 3.11 tv5 klo:19.55 tullut Latela 2022 kausi 2 jakso 17 ei tallentunut. Jakso tallentui 5.11 klo:14. Mutta nyt tallennuksissa Latela 2022 alla on 2 kertaa kausi 2. Toisessa hakemistossa on 16 jaksoa ja toisessa 1 jakso numero 17.

  Selvittääkö joku näitä ongelmia nyt aktiivisesti? DNA varmaan palauttelee kuukausimaksut asiakkaille koska tallennukset ei toimi. Eihän toimimattomasta palvelusta tarvitse maksaa. Saisitteko jo viimein sen vastuussa olevan tunarin vastaamaan tänne esitettyihin ongelmiin?
  Tomppa
 • Kanavalogot ja ohjelman päällä esitettävät bannerit saataisiin kuriin sellaisella määräyksellä, että televisiokanavan on esitettävä logot ja bannerit samalla tavalla kaikessa esittämässään, myös siis mainoksissa.

  Liehukkeet loppuisivat, elokuvien lopputekstien raiskaukset päättyisivät ja logoista tulisi hyvinkin maltillisen kokoisia ja sävyisiä. ; )
 • No nyt olisi näköjään yllättäen tulossa Vain elämää kaikki biisit K13 J7 ensi perjantaina ja lauantaina. Pitäis kai olla K13 J14, kun viimeksi tuli jo J13.
  Masa
 • Kappas vaan, vain elämää K13 J14 on korjattu. Kiitos.
  Masa

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.