Ohjelmatiedot TV:ssä kaapeliverkossa jumissa

Pääkaupunkiseufulla kaapeliverkon ohjelmatiedot TV:ssä ovat jämähtäneet torstaille, eivätkä mene siitä eteenpäin. Mitähän DNA on onnistunut niille tekemään, kun netin ohjelmatiedot on saatu toimimaan vanhemmillakin selaimilla?

Kommentit

• Täydennys edelliseen. TV:ssä toimii, mutta ei digiboxissa. Molemmat vuoden 20011 versioita ja viimeisimmillä ohjelmistopäivityksillä. Boxi on Topfield CRC1400 ja TV Panasonicin 37" malli.
    Boxia käytän pääasiallisena katselulaitteena, kun se toimii muutoin paremmin kuin TV.
    PW
  • Jep TV,ssä torstain ohjelmatiedot.
    Kaukosäätimestä " Guidevalikko auki,niin näkyy oikeat tiedot.
    Mikä mättää.

Terveisin A.Ankka
    https://imgur.com/a/jhF02jo
    Tombstone.
  • Hei, vika on meillä tiedossa ja selvitettävänä
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • On se mukavaa, kun jotain korjataan selainversiossa, niin tulee usia vikoja jonnekin muualle. Kannattaisikohan DNA:n käyttä mainostamaansa ulkopuolista urakoitsijaa ATK-asioissa vai olisiko norjalaisilta saatavissa apua?
    PW
  • Eipä ole ehtinyt häiriötiedotteisiin, vaikka kuuleemma on tiedossa. Eikö sinne omia mokia laiteta?
    PW
  • No ei tietenkään.Eihän operaattori koskaan tee mokia itse.
    Ne ovat aina toisten aikaansaannoksia.
    Viimekädessä asiakkaan / loppukäyttäjän töppäyksiä.

Varmaankin DNA perustaa selvitystyöryhmän " Rinteen mallinmukaisesti "
    Sitten selvitystyöryhmä perustaa 7 uutta selvitystyöryhmää,
    selvittämään ongelmaa.
    Aikaa,tupakkaa ja keskioluttakin kuluu,eikä hommista tule mitään.
    Selvitetään,selvitetään,selvitetään,selvitetään..??
    Tombstone.
  • Dna tv puhelimessa näkyy ohjelmatiedot.
    Esa
  • Ei toimi edelleenkään.
    Ilpo Merikoski
  • Totta, monella kanavalla Dnan kaapelissa on ohjelmatiedot mitä sattuu, siis digiboksien EPG:stä puhun, en mistään nettiversiosta. Ainakin Ylen kanavilla ja Viasatin kanavilla ohjelmatiedot on sekaisin, Ylen kanavilla siten että ne näyttää vanhoja tietoja, Viasatin leffakanavilla niin että ne ei näytä iltaa pidemmälle.
    Tämä siis monella eri digiboksilla testattu.

Taitaa päästä Katso-lehti taas arvoiseensa asemaan kun EPG ei kerran toimi.
    Jari
  • Samaa ihmetellyt tämän päivän..
    Eli ohjelmaopas on tyhjänä. Topfield crc1400.
    Sp
  • Onko tämäkin jo ilmastomuutoksen syytä.
    Tombstone.
  • Joillakin kanavilla näkyy 1-2 ohjelmaa, menossa oleva ja seuraava. Boksina HDThunder.

Mika
  • Häiriö Turussakin, ikävää!!!
    Maija
  • Sama ongelma on myös antennissa DNA:n välittämissä VHF-verkon kanavissa.
    JJJ
  • Sama vika kuopiossa. Boksina topparin crc 2400.
    Kimmo
  • Menee tallentaminen hieman vaikeaksi.....
    Sp
  • Jeps, ei taida olla Dna:lla homma ihan hallinassa. Huhtikuusta asti yrittänyt saada selvyyttä miksi tietyillä kanavilla, Disney Channel, Disney XD jne.. tekstityksen paikka ruudulla hypännyt ylöspäin (ärsyttävä ominaisuus) vaan eipä ole tähän päivään mennessä tullut järkevää vastausta.

Kimmo
  • Dna kaapelissa smart tv ei näytä epg:ssä mitään. Tyhjää täynnä. Vähän niinkuin koko dna.
    Nm
  • Risti seinään: https://corporate.dna.fi/hairiotiedotteet?type=resttukari1&id=79771
    "KAAPELI-TV / Ohjelmatiedot (EPG) puuttuvat kaikilta kanavilta. Korjaus käynnissä.
    Häiriön alkuaika: 04.10.2019 09:00

KAAPELI-TV / Ohjelmatiedot (EPG) puuttuvat kaikilta kanavilta. Korjaus käynnissä.
    Pahoittelemme häiriötä.

Arvioitu päättymisaika: 05.10.2019 16:00"
    PW
  • Aiemmin olin Telian verkossa ja luulin että se on huono mutta DNA se vasta huono on!
    Pekka
  • Onkohan kukaan tajunnut DNA:lla että ne tiedot puuttuu myös heidän omasta antenniverkosta?

Tuskinpa.
    JJJ
  • Buuttasin digiboksin, ja nyt näkyy ohjelmatiedot vain muutaman kanavan osalta (kaapelissa). Milloin vika olisi tarkoitus saada kuntoon?
    Huhuu
  • Satakunnassa samaa ongelmaa, ei auttanut edes tehdasasetusten palautus, alle 2kk vanha älytöllötin a la Samsung...
    Samu
  • Eipä siihen paljon poppaskonstit auta, jos dataa ei tule DNA:lta.
    JJJ
  • KAAPELI-TV / Ohjelmatiedot (EPG) puuttuvat kaikilta kanavilta. Korjaus käynnissä.Häiriön alkuaika: 04.10.2019 09:00

KAAPELI-TV / Ohjelmatiedot (EPG) puuttuvat kaikilta kanavilta. Korjaus käynnissä.
    Pahoittelemme häiriötä.

Arvioitu päättymisaika: 05.10.2019 16:00

https://www.dna.fi/hairiotiedotteet

W.S.
  • 5.10. Savonlinnassa antennitv:n ohjelmatiedot (EPG) puuttuvat HD kanavilta.
    Vika alkoi jo eilen ja näyttää jatkuvan tänäänkin.
    Make
  • kuka käyttää nykypäivänä vielä digiboxia? mutta täälläkään älytelkussa ei epg toimi..
    lore
  • Minä käytän digiboxia, kun kunnollisia telkkuja ei ole tarjolla!
    PW
  • Sekaisin on,kun vaarivainaan käkikello,ei käy eikä kuku.
    Joillakin kanavilla ok,sitten mitä sattuu.
    On sekaisin torstain,perjantain ja lauantain ohjelmatietoja.
    Toi on kuuma,tän mä haluun,toi me otetaan.Elämä on..

Tombstone.
  • @lore, minäkin käytän digiboksia koska tallennan paljon ja digiboksi on siinä paljon näppärämpi!
    Jari
  • Oulussa myös epg rikki.
    Aasi
  • Huomenta räntäsateisesta Lahdesta. Tämä vika huomattiin täällä meillä jo 3.10  aamusta torstaina. Guide näytti, että Yle puuttui kokonaan ja muut osittain. Sama tv puolella. Digiboxi ja tv resetointi, sitten ei näkynyt mitään tietoja. Tänäänkin tulee illalla ohjelmia. Tallennukset ohjelmoitava muiden ohjelmaoppaiden mukaan manuaalisesti. >Toivossa on hyvä elää sano ......
    Pave Ja Pipa
  • Nyt toimii. Juuri kun useita ohjelmia sain manuaalisti ohjelmoitua. Hyvä kun alkoivait toimia.
    Pave Ja Pipa
  • Sama ongelma Helsingin Lauttasaaressa edelleen.
    Pjotr
  • Helsingin Lassilassa näyttäisi nyt toimivan. Toivottavasti tilanne on pysyvä.
    PW
  • Oulussa toimii.
    Aasi
  • Mistähän johtuu ero ohjelmatiedoissa Topfield CRC1400:n ja Wbox HD3:n välillä?
    Kaikia kanavia en ole katsonut, mutta Paramount Network HD kanavalla on Kevät Pariisissa Topfieldissä klo 20 - 21.59 ja Wbox HD3:ssa klo 20 - 21.35. LTV-lehdessä aika on 20 - 22.
    PW
  • Turussa toimii, kiitos!
    Maija
  • Näyttäisi Kuopiossakin muuten toimivan, mutta MTV-kanavan (sekä SD että HD) ohjelmatietoja on vain huomisen eli sunnuntain loppuun asti. Tämä vika alkoi jo viime tiistaina, ja siitäkin tein vikailmoituksen DNA:lle. Sietäisi korjata tämäkin.
    PT
  • Ohjelmatietoja koskeva vika on saatu korjattua, tarvittaessa kannattaa laitteet vielä käynnistää uudelleen. Pahoittelut vian aiheuttamasta häiriöstä!
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Kyllä ohjelmatiedot muiden kanavien osalta nyt toimivatkin, mutta MTV3:n ohjelmatiedoissa viime tiistaina ilmennyt vika jatkuu edelleen. Minulla on kaksi eri laitetta ja ohjelmatietojen vika esiintyy molemmissa. Kaikki voitava on tehty: laitteiden virtatöpselit ovat aina öisin irti, tehdasasetukset on palautettu ja kanavat haettu uudelleen. Ei ole auttanut. Tällä hetkellä MTV3-kanavan (sekä SD että HD) ohjelmatiedot näkyvät enää vain tältä päivältä (sunnuntai). Sen jälkeen tietoja ei enää ole. Soitin tästä asiasta ensimmäisen kerran jo viime keskiviikkona, äsken soitin taas.
    PT
  • Korjattu on DNA:n tapaan - MTV3 unohdettu laittaa kuntoon! Sama vika Helsingissäkin! Tällaista se omavalvonta on 🙁
    PW
  • Samasta lähteestä tulee ilmeiseti, kun VHF verkossakaan ei ole MTV3 HD:n tietoja kun tälle päivälle (tai yölle klo 3.35 asti). Digitan verkossa MTV3 SD näyttää kyllä tiedot.

Muutenkaan ei tule joka toisen kanavan ohjelmatietoja VHF-verkossa, kun tälle päivälle, mutta kanavankääntö digitan lähettämille korjaa asian, paitsi tuon MTV3HD:n osalta.

Sitä paitsi MTV3HD ja SD kanavien ohjelmatiedot tälle päivälle poikkeaa toisistaan 22.35 alkaen, eli jompikumpi on väärässä, silloin alkaa joku Teknavi tai Roba?
    JJJ
  • Nyt ei näy mitään ohjelmatietoja enää mtv3-kanavalla. Saadaanko tämä pian kuntoon?
    JK
  • MTV3 kanavan EPG vikaa selvitetään parhaillaan, muilla kanavilla ohjelmatiedot näkyvät normaalisti
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Nyt MTV3 näkyy toimivan Lahdessa.
    Pave Ja Pipa
  • Toimii myös Helsingin Lassilassa.

Mielenkiintoinen tuo palvelu@dna.fi. Kysyin sieltä asiaa sähköpostilla. Tänään sain vastauksen, jossa väitettiin vian olevan boxissani ja pyydettiin kääntymään asaiassa maahantuojan puolee, KANNATTAAKO VALEHTELU?
    PW
  • Eilen illalla mielestäni uudella Paramount Network kanavalla näkyi maanantai-illan ohjelmat oikein, mutta seuraavan päivän ohjelmisto ja siitä eteenpäin olikin vanhan samalla kanavapaikalla majailleen MTV Finland kanavan ohjelmatietoja.
    Hande
  • ^DNA Oulu kaapeli
    Hande
  • Savonlinnassa ei näy ohjelmaoppaassa mitään. Kaapeli tv.
    Hallamo
  • @Hande. Täälläkin edelleen sama vika Paramount Network kanavalla. Pari päivää ok ja siitä eteen päin väärän kanavan tietoja. Olen siitä jo kerran ilmoittanut, mutta ei tunnu korjaantuvan. Onneksi voi ajastaa ohjelman manuaalisesti kellon ajan mukaan, kun kaivoi vanhan digiboksin käyttöön.
    JP
  • Tampereella äsken käyttöönotettu kaapeliverkossa oleva DNA-Tv löysi kanavat ongelmitta, mutta EPG tietoja ei tule yhdellekäön kanavalle. Firmis päivittyi ja pitäisi olla uusin. Voiko tehdä itse jotain?
    Jaakko
  • Lisänä: laite sanoo jokaisen kanavanvaihdon yhteydessä " Ei antenniyhteyttä. Tarkasta kytkennät. " Kuitenkin vastaanotto toimii kaikilta muilta osin täydellisesti paitsi epg-tieto. Ja laite on kaapelissa.
    Jaakko
  • Eihän näissä ongelmissa voi muuta neuvoa, kuin soittamista vikapalveluun 0800300500. Yleinen vika on korjattu ainakin pääkauoynkiseudulla.
    PW
  • Paramount Network kanavalla edelleen väärät ohjelmatiedot! Esim. Keskiviikkoisin klo 21 tuleva Yellowstone -sarja puuttuu.
    https://www.paramountnetwork.fi/tv-opas
    https://tvopas.dna.fi/
    JV
  • Seuraavana päivänä laitteen käyttöönotosta alkoi epg toimia.
    Jaakko
  • "Keskiviikkoisin klo 21 tuleva Yellowstone -sarja puuttuu.
    https://www.paramountnetwork.fi/tv-opas
    https://tvopas.dna.fi/"

Kyllä minulla näkyy keskiviikon kohdalla klo 21 Yellostone https://tvopas.dna.fi :ssä.

PW
  • @PW Vika on nyt tänään ilmeisesti korjattu. 2 viikkoa sitä saikin odotella. Täytyy loppuviikosta taas tarkistaa näkyykö ensi viikon ohjelmaopas oikein. Aikaisemmin 1-2 päivää näkyi oikein ja muut päivät sitten MTV Finlandin ohjelmia.
    JV
  • Saa nähdä kuinka käy. Keskiviikko on huomenna, joten se on sitä 1-2 päivää.
    Katso ylihuomenna, näkyykö keskiviikon kohdalla.