Ohjelmatietoja taas kadoksissa

Tämä sama ongelma uusiutuu näköjään joka viikko.
Taas puuttuu ohjelmatietoja kymmeniltä kanavilta.
Käytössä hubi+kovalevy ja kaapeli-tv.

Kommentit

• Hei Pekka!

Ainakaan tällä hetkellä ei ole tiedossa mitään yleistä vikaa. Auttaako jos otat Hubin virtajohdon hetkeksi irti ja haet kanavat uudelleen?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • On ollut virtajohto irti ja edelleen useampien kanavien kohdalla: "Ohjelmatietoja ei ole saatavissa".

Pekka
  • Lisäyksenä:

Toisessa telkkarissa jossa on digi-boksi kiinni, näkyvät kaikki ohjelmatiedot.

Pekka
  • @ DNA Ilkka Hei, eiko "työkalupakista" löydy mitään muita välineitä kuin tuo virtajohdon iroittaminen?? Tiedätte itsekin ettei se auta kuin kerran sadasta! Niin tai ettehän te tiedä kun ei ole omaa kokemusta vaan paperi edessä mistä tuo ohjeet tulee;)
    Senilix
  • Monissa tapauksissa perustoimenpiteistä voi olla jo hyötyä ongelmien ratkaisemisessa, joten nämä on hyvä tehdä aina aluksi. Ne on myös helppo ja nopea kokeilla.

Mitään laajempaa ongelmaa ei tosiaan ole ohjelmatietojen kanssa tällä hetkellä tiedossa, joten luultavasti tuo koskee nyt yksittäistä laitetta mikäli toisessa laitteessa ohjelmatiedot löytyvät normaalisti.

Mikäli vika edelleen jatkuu niin tuota päästään selvittämään tarkemmin asiakaspalvelumme vikapäivystyksen kautta maksuttomassa numerossa 0800 300 0500 jossa voidaan myös tarvittaessa tehdä vikatiketti.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Meillä sama ongelma kuin Pekalla mutta kesti vain n. tunnin. 13-14. Nyt ohjelmatiedot ok. Sammutin modeemin hetkeksi nettiongelman takia ja uudelleenkäynnistyksen jälkeen nettiongelma ja myös ohjelmatiedot tuli kuntoon. Sattuma? Kaapeli+Valokuitu Plus+hubi
  • @

Olin tuossa välillä tunnin ulkona jona aikana oli "taas kerran" virtajohto irti hupilaatikosta.

Kun nyt äsken käynnistin sen uudestaan niin vieläkin on ohjelmatietoja kadoksissa. Muutamalle kanavalle on niitä ilmestynyt mutta paljon on mustaa palkkia.

Ei enää oikein jaksa tämän vehkeen kanssa taistella; aina jotain ongelmaa. Onneksi sopimus loppuu parin kuukauden päästä niin vaihdan tuon vehkeen tilalle digi-boksin. (Toisessa huoneessa sellainen on käytössä eikä sen kanssa ole ollut mitään ongelmia).

Pekka
  • @Pekka

Ohjelmatiedot häipyi taas kahvitauon aikana! Ylen kanavat, Nelonen, TV5 ja Hero toimii. Ja muutama maksukanava. Modeemin uudelleenkäynnistys oli sittenkin sattuma!
  • Sama vika antenniverkossa. Alkoi eilen illalla. Tänään aamulla virtajohto irti, n. 10 min päästä takaisin, annoin latailla/käynnistyä rauhassa. Löysi ohjelmatiedot. Sain laitettua formulat tallenukseen. Nyt iltapäivällä ohjelmatiedot taas hukassa (MTV3, LIV, JIM, Kutonen, AVA, MTV3HD, osa C MORE, EuroSport).

DNA: Yrittäkkää nyt tehdä jotain tai edes esittäisitte tekevänne jotain asian korjaamiselle.
    juha
  • Vanha dna-tv hubi kovalevyllä, kaapelissa.

Täällä myös puuttuu ohjelmatietoja. Valtaosasta kanavia ohjelmatiedot alkavat vasta lauantaiaamuna klo 04:00 jälkeen. Jollakin kanavilla puuttuu myös lauantai kokonaan!!! Mukana niin ilmaiskanavia kuin maksullisia kanavia!

A-P
  • Onko tässä kaikilla kyseessä hubi ja vanha DNA TV? Jos on, niin siitähän on helppo DNA:n vikaa lähteä tutkimaan.

Uudella ainakin näkyy kaikkien kanavien tiedot. Paitsi tämänpäivän tiedot ei päivittynyt kaikille kanaville, ennenkuin avasi uudestan EPG:n.

Antennilla tai Kaapelilla ei piitäisi olla tässä tapauksessa väliä, kun purkki hakee netistä tiedot...

JJJ
  • Päivitys:
    Modeemi ja hupilaatikko sähköt pois (virtajohto irti). Ensin sähköt modeemille ja sen jälkeen, kun motukka on kunnolla päällä -> hupiboxiin IVO:a kehiin. No luck, samaa pa...

Vika ei ole varmaan yksittäisessä laitteessa, kun Pekalla ja minulla on varmaan ihan omat "hupi"boxit käytössä.

Ei muuta kuin oikein hyvää viikonloppua kaikille dna "hupi"boxin omistajille. Koitetaan jaksaa
    juha
  • Vanha DNA TV ja Hubi käytössä myös meillä!
  • hubi + kovalevy ja vanha DNA TV. DNA:n palvelusta kerrottiin, että uusi ei ole yhteensopiva vanhojen tallennusten katsomiselle.
    juha
  • DNA:n tekniikka saanut ongelman toistumaan = löytänyt vanhan versioisen TV-hubin millä testata. Kyseessä siis yleinen vika joka koskee vain vanhaversioista TV-hubia.

Kuulemma korkealla prioriteetilla työn alla.
    A-P
  • Kiitos vikailmoituksista kaikille yhteydessä olleille!  Useammalla kanavalla on havaittu puutteita ohjelmatiedoissa vanhalla DNA TV Hubilla ja vika on nyt meillä tiedossa ja korjauksessa.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Ida S onko olemassa myös uusi dna TV hubi? Tähän asti on puhuttu uudesta ja vanhasta dna TV:tä itse hubi on ollut aina sama vanha romu.
    Mutta nyt mainitsit, että ongelma on vanhalla hubilta.
    Täällä varmaan moni kaipaisi Uutta hubia, kerrotko miten sellaiset saadaan?

Vai onko aspan kommunikaatio taas puuta heinää?
    Tomppa
  • "korjauksessa"?????
    Näyttää vain menneen pahempaan suuntaan tämä ohjelmatieto-ongelma:

Ei edes Ylen kanavilla ohjelmatietoja?? Tilanne kovin taas muuttunut - osalla kanavista ohjelmatiedot tulleet näkyville ja uusia kanavia joilta ohjelmatiedot kadonneet.. Tämä on oikeasti täyttä sähellystä

Ja mikähän mahtaa olla verkkotallennus mikä menossa Yle TV1 HD:lla? Mielenkiintoista, ehkä se huomenna näkyy.. siis mitä tullut tallennettua

A-P
  • @Tomppa
    Ei ole olemassa uutta TV-hubia. Vain uusi DNA TV-versio, TV-hubi, laite on sama kuin ennenkin, valitettavasti.

A-P
  • @A-P tämä on kyllä kaikilla kärsijöillä (hubin käyttäjillä tiedossa)
    Vielä kun Aspa ymmärtäisi mistä puhuu ja mitä kirjoittavat.
    Aspan toiminta on yhtä vakaata kuin ohjelmatietojen päivittyminen/kovalevyn toimiminen.

On vaan jännä juttu ettei aiemmin ollut ohjelmatietojen kanssa ongelmia. Heti kun tehdään "parannus" alkaa ongelmat. Jos se toimii niin ÄLÄ KOSKE.

Tomppa
  • Tämän ketjun aloittaneena ihmettelen miten tämä sama ongelma toistuu joka viikko.

Ja toiseksi ihmettelen sitä että tästä viimeisestä ongelmasta ei ole mitään tietoa laitettu vieläkään tuonne "Häiriötiedotteet" -palstalle:

https://www.dna.fi/hairiotiedotteet

Nyt asiakkaat joutuvat soittelemaan asiakaspalveluun sekä kirjoittelemaan tänne foorumille kun ei ole asiasta mitään tietoa saatavilla.

Täällä siis käytössä hubi (vanhalla ohjelmistolla) + kovalevy ja kaapeli-tv.

Ja ongelma jatkuu edelleen..........

Pekka
  • Ongelma jatkuu edelleen, mutta nyt taitaa olla jäljellä ainoastaan YLE:n kanavat. Tilannetta yritin tiedustella asiakaspalvelusta puhelimella. Sattuipa sinne luuriin sellainen asiakaspalvelun tantta että ei palautetta kestänyt. Toivotti hyvää päivänjatkoa ja löi luurin korvaan - ei tällainen ole asiallista!!

@Pekka - samaa asiaa pitkään ihmetellyt, siis että häiriöistä ei ilmoiteta. Aina DNA kertoo kysyttäessä että häiriöistä ilmoitetaan jos koskeee tarpeeksi suurta määrää asiakkaista. Tämä ei vain päde kaikkiin vikoihin. Tänään kysyin asiakaspalvelusta josko tietävät missä on Toranki. Eihän tämä samainen  tantta tiennyt, enkä toki tiennyt minäkään mutta häiriötiedotteissa on "Korjattu: Häiriötä matkaviestinverkossa Kuusamossa Torangin alueella" - varmaan puoli Suomea asuu Kuusamossa Torangin alueella, tai sitten DNA:n ison pomon kesämökki on Torangin rannalla????

A-P
  • Meillä puuttui aamulla myös Yle:n tiedot, mutta nyt näkyy kaikki. Kaikki ohjelmat on siis "up to date"
    En vielä korkkaa kuohut mutta kiitos DNA:lle tästä nopeasta korjauksesta.
  • Aika paljon ohjelmatietoja on jo tullut näkyville aamupäivän aikana mutta esim. ylen HD-kanavien tiedot ja osa maksukanavista on vielä pimeänä.

Pekka
  • Kuutonen HD ja Free HD:llä ja C Morella puuttuu taas ohjelmatiedot.
    A-P
  • Aika DNAn vaihtaa vakiovastauksia, asiakaspalvelijoita ja työkalupakkia. Ensivaste asiakkaan ongelmaan ei voi olla vakiovastaus "tiedossa ei ole yleistä vikaa" vaan "en tiedä, otan selvää, ilmoitan". Jos asiakas ilmoittaa vian, lähtökohtaisesti se otetaan tosissaan, eikä käytetä alkeellista defenssiä.
    pablo
  • CMore Max:lta puuttuu koko päivältä ohjelmatiedot - formulapäivä!!!
    A-P
  • YLETV1 HD - Urheiluruutu, varmaan tärkein urheilu-uutinen tänään Puolan presidentinvaalit??? Huuhkajat - Irlanti, ei mitään uutisoitavaa..

A-P
  • Ohjelmatiedot olleet SAATANAN sekaisin lokakuun alusta- tämä on ihan silti DNA-tasoa.
    Mutta kun luvattiin että kaikki paranee uudistuksen myötä - se on valehtelua!!!
    A-P
  • Voi ****tti

Sehän on tullut jo pitemmän aikaa selväksi, että ohjelmatiedot puuttuvat välillä. Tai että ovat vääriä - tulee ihan eri ohjelmaa kuin EPG väittää.

Mutta nyt on rima alitettu ihan uudella tavalla, käyttöjärjestelmäpäivityksen myötä.

Nyt ohjelmaopas on sekava, hidas ja tekee television katselusta mahdotonta. Kanavaa ei pysty vaihtamaan, jos ohjelmatiedot puuttuvat.

Tosin se puute saattaa johtua ihan vaan hitaudesta. Kun minuutin kuluttua koittaa uudelleen, niin sitten tietoja jo löytyy ja kanavaa voi vaihtaa. Kaiken kaikkiaan ihan ok, kun kanavan vaihto kestää alta 3 minuuttia?
    M.B.
  • @M.B. Ilmeisesti hubista kyse.
    Nuolinäppäimillä voi vaihtaa kanavaa, kun käynnistää ja/tai EPG latailee vielä tietoja.

Todellakin tuo hitaus on järjetöntä ja miksiköhän tuntuu, että joka kerta lataa alusta asti kaikki tiedot, kun avaa EPG:n. Jos sielä käy parin tunnin välein, niin latailee alusta asti kaikki ja se kestää ja kestää, itsellä ei kestä hermot käyttää koko EPG:tä.
    JJJ
  • Jep, HUBista tosiaan kyse ja hermo menee tämän oppaan kanssa, kun ongelma ei esiinny ainoastaan heti boxin käynnistyksen jälkeen, vaan koko ajan. Lisäbonuksena tosiaan se, ettei oppaassa pysty vaihtamaan toiselle kanavalle, jos ohjelmatietoja ei ole. HUBi vain jumiutuu tässä kohtaa. Tosin takapakkia pääsee ja voi vetäytyä alkup. kanavalle haavojaan nuolemaan.

Nuolinäppäimillä sentään kanavat vaihtuu, mutta jokaista vaihtoa mietitään aikansa. Useamman kanavan yli loikkiminen on siis tuskallisen hidas operaatio. No, tietysti pitäisi napsia turhat kanavat pois ja tutkia, saako järjestystä muutettua. Taas kerran... sitten odottelemaan seuraavaa päivitystä, mikä sotkee taas kaiken.

M.B.