Ohjelmatietojärjestelmän muutokset 9.3. ja 23.3

Teemme huomenna tiistaina 9.3.2021 klo 8-12 EPG- eli ohjelmatietojärjestelmän muutoksia, jotka vaikuttavat kaapelitalouksien antennikanaviin (dvb-t) ja kaapeliverkon antennidigilaitteisiin.

Varsinainen muutos tehdään koko kaapeliverkkoon kahden viikon kuluttua, tiistaina 23.3.2021 klo 8-12 ja tämä vaikuttaa kaapelitalouksiin (dvb-c) sekä perinteisiin digibokseihin.

Nämä muutokset eivät vaadi käyttäjiltä mitään toimenpiteitä, eikä näillä odoteta olevan muita vaikutuksia asiakkaille.
DNA Ida S palveluasiantuntija Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• "eikä näillä odoteta olevan muita vaikutuksia asiakkaille. "

Mitä nämä muutokset vaikuttavat ko. verkkoihin?
    DNA:N viestinnän periaata tuossa totutuu - mitään ei kerrota kunnolla!
    PW
  • Eikö DVB-T signaali pitänyt poistaa Dnan kaapeliverkosta? Miksi nyt tehdään siis muutoksia EPG:hen kun DVB-T sinkku poistuu kuitenkin?
    Jari
  • Tuo DVB-T:n poisto taisi olla vain yhden asiakaspalvelijan tulkinta. Turhahan tuo on, joten ne voisi poistaa kokonaan, kun kuitenkin monella on ongelmia vastaanottaa noita yli 800 MHz taajuuksia kaapeliverkossa.
    PW
  • Niin ja on taloja joissa on niin vanhat kaapelit ettei siellä edes toimisi noi DVB-T kanavat joten eikö kannattaisi poistaa DVB-T signaali kun ei sitä muutkaan kaapelioperaattorit jaa verkoissaan.

Sen sijaan FM-radiokanavien poistoa kaapelista en kannata missään nimessä!

Josta tulikin mieleeni että Dna saisi jo päivittää kaapeliverkon radiokanavalistauksensa tähän päivään, siellä on monia virheitä ja muuttuneita taajuuksia, esim. Basson taajuus on muuttunut ja Classcin nimi on nykyään Radio Classic.
    Jari
  • Mistä löytyy nykyisin luettelo kaapeliverkoissa tarjolla olevista FM-kanavista?
    PW
  • PW ja muutkin, kaipaamasi kaapeliverkon radiokanavalista löytyy täältä:
    https://www.dna.fi/tuki-dnatv-ja-hubi-kanavalistat-ja-kanavapaketit

Jari
  • Kiitos Jari! Luettelon radiokanavien nimet Helsingissä eivät ole samat, kun mitä AV-vahvistimeni kertoo, joten siihen ei ole tullut korjausta.
    PW
  • PW, olet oikeassa. Dna saisi tosiaan päivittää tuon radiokanavalistauksen ajan tasalle, kanavien nimien ja taajuuksien osalta.
    Jari