Oikea vai huijausviesti?

Hei!

Sain allaolevan viestin s-postiini. Aiheuttaako toimenpiteitä vai huijausviesti. Tilini ollut voimassa kylläkin pitkälti yli 10 vuotta.
t. Sartsa

Hei,

Tietokantamme tilien hallintatoimenpiteen aikana huomasimme, että

tiliäsi ei ole vahvistettu. Tekninen valvontamme sulkee kaikki

vahvistamattomat tilit, joten estääksesi tilisi sulkeutumisen sinun

täytyy klikata 'vastaa'-painiketta vastataksesi tähän viestiin sekä

syöttää alla olevat puuttuvat tiedot uudistaaksesi tilisi.

Sähköposti.......................@phnet.fi

Salasana.........................................

Syntymäpäivä..............................

Maa/alue........................................

Varoitus!!! Mikäli tilinomistaja ei suostu uusimaan tiliään viikon

kuluessa tämän varoituksen saamisesta, he menettävät sen lopullisesti.

Ystävällisin terveisin

DNA Webmail

Sari Lehtosalo Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Sari! Kyseessä on selvä huijausviesti, emme ikinä pyydä kirjautumistietoja sähköpostitse eikä näitä tule koskaan antaa kenellekään pyydettäessä. Poistathan siis viestin vastaamatta siihen
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kiitos Iiro! Tätä epäilinkin.
    Sari Lehtosalo