Siirry uusimpaan kommenttiin

Oletko muuttamassa? Osoitetietojen ilmoittaminen DNA:lle

Tämä tukisivustomme on julkinen keskustelupalsta, joten ethän jaa täällä asiakas- ja yhteystietojasi. Osoitteenmuutosta ei voi ilmoittaa tätä kautta.

Osoitetiedot päivittyvät DNA:lle automaattisesti, kun teet muuttoilmoituksen Digi- ja väestötietovirastoon. Jos sinulla on tietojen luovuttamisen kielto niin osoitetiedot eivät päivity automaattisesti. Tässä tapauksessa tulee uusi osoite aina ilmoittaa erikseen DNA:lle asiakaspalvelun kautta. Huomioithan, että automaattinen osoitteen päivitys tapahtuu vain sopijan osoitteeseen, käyttöosoitteen tai laskutusosoitteen muutos tulee aina erikseen tehdä asiakaspalvelun kautta.

Jos osoitetietoa ei päivitetä, voivat laskut mennä vanhaan osoitteeseen, eivätkä palvelut välttämättä toimi uudessa osoitteessa.

Voit päivittää uuden sopijan tai laskutusosoitteen myös itse DNA Minun palveluni -sivustolla tai Oma DNA -sovelluksessa DNA Tunnuksen luomisen jälkeen.

Mikäli osoitteenmuutos koskee kiinteää laajakaistaa, tulee osoitteenmuutos tehdä aina DNA:n asiakaspalvelun kautta. Tarkistamme tässä yhteydessä uuden osoitteen saatavuuden ja tarvittaessa tilaus päivitetään uuden osoitteen mukaiseksi esim. tekniikan muuttumisen vuoksi. Voit käyttää DNA Hubi -laitetta myös Elisan ja Telian kaapeliverkoissa. Muista myös tehdä kanavahaku, jotta vapaasti katsottavat peruskanavat tulevat näkyviin. Mikäli käytössä on DNA:n kaapeli-TV:n katselukortti niin toimivuus uudessa osoitteessa tulisi tämän osalta tarkistaa asiakaspalvelun kautta. Kaapeli-TV:n katselukortti toimii ainoastaan DNA:n kaapeliverkossa.

Asiakaspalveluun saat yhteyden joko soittamalla numeroon 044 144 044 tai laittamalla viestiä Oma DNA -sovelluksen kautta.

Edit: Lisätty tieto Oma DNA -sovelluksesta // Ida S
Päivitetty tieto osoitteen päivittymisestä automaattisesti // Hanna
DNA Hanna palveluasiantuntija (Päivitetty )

Kommentit

 • Kiva kun kerroit täällä JULKISELLA keskustelupalstalla. Täällä EI kannata jättää mitään tietoja itsestään. Tarvittaessa ota suoraan yhteyttä DNA:han https://www.dna.fi/yhteystiedot

 • Jep. Tuossahan tuo hiukan ylempänä mainitaan miten tuon uuden osoitteen voi kirjallisesti ilmoittaa:

  'Kirjallisesti osoitteenmuutoksen tekeminen onnistuu asiakaspalvelun yhteystiedoista rullaamalla alas kohtaan "Sähköiset yhteydenotot" tai postitse kohdasta "Postiosoite".'

 • Hei Nina!

  Huomioithan, että DNA Tuki -sivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise asiakastietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin. Joten otathan tosiaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Ei tuo osoitteenmuutos kyllä ihan kaikkein helpoin ole tehdä. Sivuston linkit aivailee vaan uusia ja uusia välilehtiä selaimeen ja palauttaa aina vain vuorotellen joko dna.fi -etusivulle, asiakaspalvelun etusivulle tai omapalvelun etusivulle.

  Mikä ongelma laajakaistan muuttoilmoituksen teossa olisi omatoimisesti verkkopalvelussa? Voihan tuotteen/palvelunkin saatavuuden tarkistaa uuttaa sopimusta tehdessään itse oman osoitteen perusteella, mutta laajakaistan muuttoilmoituksen kohdalla se ei käykään?

 • Isäni (96 vuotias) on muuttanut osoitteesta 02170 ESBO osoitteeseen: 00330 Helsingfors.

  Ilmeisesti hänellä ei ole DNA-liittymää mutta mainospostitukset voi joko lopettaa kokonaan tai ainakin osoitytaa uuteen osoitteeseen joss hän on asunut jo toista vuotta.

  Ystävällisin terveisin

  Michael

 • Hei Michael!

  Ethän julkaise isäsi yhteystietoja täällä julkisella keskustelupalstalla. Isäsi voi tarvittaessa ilmoittaa ajantaiset osoitetietonsa meille joko soittamalla numeroon 044 144 044 tai sähköpostitse palvelu@dna.fi.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Hyvät DNA henkilöt,

  Voin ilmoittaa että isäni (96 vuotias) ei tule ilmoittamaan erikseen tai soittamaan teille koskien osoitteenmuutosta. Jos haluatte jatkaa posituskustannuksienne kanssa niin se on täysin teidän päätettävissä. Yritin tehdä ilmoituksen mutta se tuntuu näinkin yksinkertaisesta asiasta olevan toisi vaikeaselkoista teillä.

  Terveisin

  Michael

 • Osoitteeni on muuttunut 1.1. 2017 uusi osoitteeni on: xxxxx
  Matti Metsänen

 • Hei Matti!

  Huomioithan, että DNA Tuki -sivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise asiakastietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin. Joten otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Voiko dna:n modeemi jäädä asuntooni, josta muutan pois ja annan vuokralle? Taloyhtiössä on siis dna-verkko.  
 • Hei Teg! Tuo riippuu täysin siitä onko modeemi omasi vai onko kyseessä vuokralaite. Vuokralaite sinun tarvitsee palauttaa DNA:lle, oman laitteen kanssa voit tehdä mitä haluat
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Hei,

  Miten osoitteenmuutoksen teko onnistuu luomatta mitaan tunnuksia?

  Kiitos.
 • Hei taas.

  Olisi tosi napparaa jos voisi tehda tuon osoitteenmuutoksen ennen kuin laskut alkavat kadota vanhaan osoitteeseen. Asun muuten ulkomailla eli en voi ihan helposti kayda asioimassa siella paikallisesti. Miten muutoksen voisi tehda luomatta mitaan tunnuksia? Voisinko vaikka lahettaa tiedot sahkopostilla jonnekin?

  t.
 • Hei Antti!

  Osoitteenmuutoksen voit tehdä myös sähkösen yhteydenottolomakkeemme kautta täällä.
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Hei,

  miten saan omiin tietoihini osoitteenluovutuskiellon voimaan? En pääse puhelimella läpi asiakaspalveluun eikä kirjautuneena onnistu myöskään viestin lähetys, kun viestin aiheikkuna ei aukaise minkäänmoisia vaihtoehtoja. Chat on ollut myös ruuhkainen/pois käytöstä (?) kolme päivää...
 • Hei Elina!

  Jos olet siis tehnyt Turvakiellon maistraatin kautta niin väestörekisterikeskus ei luovuta osoitetietojasi kuin tietyille viranomaisille. Turvakielto tarkoittaa siis osoitteenluovutuskieltoa. Erillistä ilmoitusta tästä ei tarvitse DNA:lle tehdä.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Hei! Olen muuttamassa.
  Uusi osoitteeni on :

  Osoite poistettu ylläpidon toimesta
 • Hei Mirja!

  Tukisivusto on julkinen keskustelupalsta, joten osoite- tai muita henkilökohtaisiatietoja ei tule jakaa tänne. Olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme että saamme osoitetietosi päivitettyä ajantasalla, kiitos.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe 8-18
  la 9-16.30

  Sähköisen yhteydenottolomakkeen löydät sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Hei!

  Olen harkitsemassa muuttoa kerrostalosta rivitaloon. Kerrostalossa tällä hetkellä nopea valokuitunetti, mutta kaikissa rivitaliossa, joita olen katsellut näyttäisi olevan vain mahdollisuus max 15Mbt/s DSL yhteyteen. Nykyinen yhteys on 200Mbt/s. Liittymät ovat hetki sitten päivitetty ja uudet määräaikaiset sitomukset tehty. Tuleeko sanktioita kuinka paljon jos peruu kokonaan tilaukset DNA:lta esim. netin suhteen? Pidän nopeasta netistä, mutta häiritsee netin nopeuden lasku ja hinnan nousu, jos muuttaisi uuteen asuntoon.
 • Hei, määräaikaisten sopimusten irtisanominen (ilman sanktiota) on mahdollista, jos saatavuutta kyseiselle sopimukselle uudessa osoitteessa ei ole, eli määräaikainen sopimus irtisanotaan muuton vuoksi. :-)
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • miten pystyy estämään, että yhteystiedot ja varsinkin osoitetiedot eivät näy Fonectassa tai vastaavissa palveluissa?
  Se käskettiin tehdä operaattorin kautta mutta ei löydy omasta palvelusta kohtaa.

  Nykyisen tietosuojalainsäädännön aikana tämän kaltaiset asiat tulisi olla helposti muutettavissa koska henkilötietojen jako muuhun tarkoitukseen kun siihen mitä ne kerätty on lain vastaista, ilman suostumusta.
 • Hei Topi!

  Luettelotietojen muutos onnistuu olemalla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, kiitos.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe klo 8-18
  la klo 9-16.30

  Sähköisen yhteydenottolomakkeen löydät sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Joo, tää ei nyt ole mennyt ihan noin asiakaskokemusmielessä ihan nappiin tää homma. Mitä jos osoitteenmuutoksen voisi tehdä ihan perus html -lomakkeella teidän sivuilla, ja siihen olisi ihan opastuskin.
 • Hei Jan!

  Osoitteenmuutoksesta voit ilmoittaa mielle näppärästi myös laittamalla viestiä Oma DNA -sovelluksen kautta.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Erinomaisen hankalaksi tehty osoitteenmuutos... Jokainen linkki vie samaan paikkaan, josta ei pääse yhtään mihinkään.
 • Hei, olen muuttamassa 14.11.2020, uusi osoitteeni on *poistettu osoitetiedot ylläpidon toimesta
 • Hei Annika!

  Kuten aloitusviestissä on mainittu niin tukisivusto on julkinen keskustelupalsta, joten ethän jaa täällä asiakas- ja yhteystietojasi. Osoitteenmuutosta ei voi ilmoittaa tätä kautta. Ilmoitathan uuden osoitteen siis aloitusviestin ohjeiden mukaisesti meille, kiitos!
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • MIKSI OSOITTEENMUUTOS PITÄÄ TEHDÄ NIIN VAIKEAKSI? YRITTÄJÄNÄ ON SATA MUUTAKIN TAHOA, JOILLE PITÄÄ POSTITUSOSOITE ILMOITTAA, JOKA EI OLE KAIKELLE KANSALLE JAETTAVA YRITYKSEN KÄYNTIOSOITE, JOSTA LIIKKUVAA KONTTORIANI EI KUKAAN RETKU KOSKAAN TAVOITA!
 • Helpoin tapa tehdä osoitteenmuutos on näköjään vaihtaa operaattoria, siinä se käy samalla kätevästi. Mielellään kirjaavat uusia osoitteita...
  Jos ei kerran dna:lla ole asiakaspalveluun sähköpostia mihin voi ilmoittaa osoitteenmuutokset, ilman että pitäisi luoda jotain oma-dna verkkotunnuksia?
  Soittaahan kun ei voi toisen puolesta, ja oma iäkäs isäni ei ihan ole kartalla kaikesta enää, ei itse muista enää edes omaa osoitettaan.

 • Hei Jari,

  Voit kyllä soittaa isäsi puolesta jos hän on paikalla antamassa kertavaltuutuksen puhelulla tai sitten voitte yhdessä toimittaa valtakirjan jotta voit hoitaa hänen asiakkuuttaan.
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Hej! Vi har flyttat, var ska jag göra adressändring?
 • xddd, ei voi olla nii vaikeeta tajuta ettei yleiselle palstalle laiteta osoitetietoja, varsinkin kun modet sanonu siitä jo 100000 kertaa.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.