Oma dna

Ensin tilasin uuden salasanan. Linkin kautta uudestaan kirjautumiseen ja täytin köyttäjätunnuksen uuden tunnistetiedon yläpuolelle. Paina vahvista. Kysyy uudestaan sähkäpostia ja vahvista sähköposti. Kirjoitat ne ja hyväksyt. Tulee uusi sivu ja uudestaan kysyy käyttäjätunnusta ja vahvista käyttäjätunnus. Montako kertaa se pitää vahvistaa koska 3 kertaa ei riittänyt. Lisäksi meni vielä lukkoon se kirjautuminen koska salasana väärin 3 kertaa. Noin 1kk sitten oli sama juttu
Juha Salmi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Juha, käytätkö siis puhelimen Oma DNA -sovellusta vai tietokoneen DNA Minun palveluni -sivustoa? Tietokoneella tässä kannattaa kokeilla toista selainta tai tyhjentää selaimen historiatiedot jos kirjautuminen ei tunnu etenevän
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kuinka oma dna:ssa voi vaihtaa sähköpostia, jos se on muuttunut toiseen? Kirjautumisen sähköposti, yhteystiedot päivitetty. Liittymäni lisäksi meillä on koko perhe teillä eli toisella asiakkuudella vielä 3 kpl edullisia tarjousliittymiä.
    Onko siitä jotain haittaa, jos email on vaihutunut, mutta kirjautumisena vielä vanha? Emme löytäneet Minun palvelusta tapaa vaihtaa kirjautumisen osoitetta?
    Asiakas 1M
  • Hei!

Pääset muokkaamaan DNA Tunnuksen käyttäjänimenä toimivan sähköpostiosoitteen Oma DNA -sovelluksen kautta, kun valitset kirjautumisen jälkeen etusivun alalaidasta Muut > DNA Tunnus.

Minun palvelussani tämä onnistuu, kun siirryt kirjautumisen jälkeen etusivulta Omat tiedot -välilehdelle ja klikkaat Voit vaihtaa DNA Tunnuksena käyttämäsi sähköpostiosoitteen täällä -linkkiä.