Oma dna

Ensin tilasin uuden salasanan. Linkin kautta uudestaan kirjautumiseen ja täytin köyttäjätunnuksen uuden tunnistetiedon yläpuolelle. Paina vahvista. Kysyy uudestaan sähkäpostia ja vahvista sähköposti. Kirjoitat ne ja hyväksyt. Tulee uusi sivu ja uudestaan kysyy käyttäjätunnusta ja vahvista käyttäjätunnus. Montako kertaa se pitää vahvistaa koska 3 kertaa ei riittänyt. Lisäksi meni vielä lukkoon se kirjautuminen koska salasana väärin 3 kertaa. Noin 1kk sitten oli sama juttu
Juha Salmi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Juha, käytätkö siis puhelimen Oma DNA -sovellusta vai tietokoneen DNA Minun palveluni -sivustoa? Tietokoneella tässä kannattaa kokeilla toista selainta tai tyhjentää selaimen historiatiedot jos kirjautuminen ei tunnu etenevän