Oma dna

Moikka!
En pääse omalla sp:lla oma dnahan katsomaan tietojani. Sanoo, että käyttäjätunnus on väärä...

Kommentit

• Hei Tiina, sinun tarvitsee luoda DNA Tunnus ensin kirjautumissivulla: https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen#

Jos olet jo luonut DNA Tunnuksen, voit resetoida salasanan ja saat ohjeet salasanan vaihtoon
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei!
    Minulla samanlainen ongelma. Loin uuden salasanan, mutta se ei auttanut. Onko sivustolla menossa jokin päivitys ja siksi ei toimi, vai mikä mättää? Kirjautumisyrityksen jälkeen tuli vain ilmoitus: "Pääsy estetty. Käyttövaltuutesi estävät pääsyn sivustolle tai sisäänkirjautumispalvelussa on tilapäinen häiriö." Ja: " Pyydetty agentti on poistettu käytöstä".
    Saara
  • Moi Saara, olethan kirjautumassa edellä mainitussa osoitteessa https://minunpalveluni.dna.fi/ ? Ainakin täällä päässä kirjautuminen toimii täysin normaalisti.