Oma dna

Moikka!
En pääse omalla sp:lla oma dnahan katsomaan tietojani. Sanoo, että käyttäjätunnus on väärä...
Tiina Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Tiina, sinun tarvitsee luoda DNA Tunnus ensin kirjautumissivulla: https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen#

Jos olet jo luonut DNA Tunnuksen, voit resetoida salasanan ja saat ohjeet salasanan vaihtoon
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei!
    Minulla samanlainen ongelma. Loin uuden salasanan, mutta se ei auttanut. Onko sivustolla menossa jokin päivitys ja siksi ei toimi, vai mikä mättää? Kirjautumisyrityksen jälkeen tuli vain ilmoitus: "Pääsy estetty. Käyttövaltuutesi estävät pääsyn sivustolle tai sisäänkirjautumispalvelussa on tilapäinen häiriö." Ja: " Pyydetty agentti on poistettu käytöstä".
    Saara
  • Moi Saara, olethan kirjautumassa edellä mainitussa osoitteessa https://minunpalveluni.dna.fi/ ? Ainakin täällä päässä kirjautuminen toimii täysin normaalisti.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei, Kännykässäni on lukitus päällä. Ei aukene PIN koodilla eikä sormenjälkitunnistus toimi. En siis .voii soittaa puhelimella enkä vastaanottaa puheluita. Kännykkä on Samsungin Galaxy ja virtaa 71%.Minulla on myös oma lukitusnumero eikä aukea silläkään.Tarvitsen pikaista apua.kun en pääse edes soittamaan asiakaspalveluunne. Kiitos
    Inkeri
  • Hei Inkeri!

Kysyykö puhelin siis puhelimen omaa pääsykoodia vai liittymän PIN- tai PUK-koodia? Jos olet unohtanut puhelimen oman pääsykoodin eikä sormenjälkitunnistus toimi niin tässä tapauksessa kannattaa käydä puhelimen kanssa DNA Kaupassa paikan päällä, että päästään selvittämään tilannetta tarkemmin. Lähimmän DNA Kaupan voit tarkistaa täältä: https://map.karttapalvelut.fi/dna#
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei en pääse omaan dna tunnukseni .heittää aina yritysasiakkaksi .ja salasana väärin .en näe laskujeni enkä mitään .Lukee vain. Että ei näytettäviä laskuja
    Anja Moisio
  • Moi, olethan kirjautumassa osoitteessa https://minunpalveluni.dna.fi/ ?
    Kokeile tuolla sivulla klikata "Ongelmia kirjautumisessa?" ja sen jälkeen "Olen unohtanut tunnukseni".
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Tämä on aivan "sieltä" Aina ko yrittää kiriautua on tunnukset "muka" hukasa , ei pääse oma dnaahan ei millään , olisin vain tarkistannu millon laajakaistatilaus loppuu ja sanonnu heti IRTI, en jaksa tämmestä. Saunalahella pelaa !
    PIRKKO
  • Hei
    Olen todella samaa mieltä .kirjautuminen tehty todella vaikeaksi.
    Haluaisin nähdä tiedoistani muutakin kuin loppusumman..ne ovat mielestäni olleet sekavia ..
    Olen yrittänyt todella monta kertaa perustaa minun dna ei onnistu .!

Anja Moisio
  • Hei,
    liittymäni on estänyt tärkeän henkilön numeron ankä saa estoa poistettua.Ko.numero ei myöskään näy estettyjen listalla. Mitä voin tehdä?

Anna
    Anna Leinonen
  • Hei, yleensä näitä estoja voi asettaa vain puhelimen omista asetuksista, ellei sinulla ole jotain erillistä sovellusta, missä tämä onnistuisi. Näinollen eston pitäisi saada myös poistettua puhelimen asetuksista.