Oma DNA -sovellus nyt saatavilla!

Tiesitkö, että uudesta Oma DNA -mobiilisovelluksesta löydät kätevästi laskujesi tiedot sekä DNA Kaupat yhteystietoineen ja aukioloaikoineen? Voit myös maksaa laskuja, tarkastella tilauksiasi ja palveluitasi, tarttua asiakasetuihisi sekä olla viestitse yhteydessä asiakaspalveluun.

Lataa sovellus iOS-puhelimeen App Storesta tai Android-puhelimeen Google Play -kaupasta.

DNA Ida T palveluneuvoja Ilmoita asiaton sisältö