Oma DNA -sovellus nyt saatavilla!

Tiesitkö, että uudesta Oma DNA -mobiilisovelluksesta löydät kätevästi laskujesi tiedot sekä DNA Kaupat yhteystietoineen ja aukioloaikoineen? Voit myös maksaa laskuja, tarkastella tilauksiasi ja palveluitasi, tarttua asiakasetuihisi sekä olla viestitse yhteydessä asiakaspalveluun.

Lataa sovellus iOS-puhelimeen App Storesta tai Android-puhelimeen Google Play -kaupasta.

DNA Ida T palveluneuvoja Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moi

Hassan
  • Mistä viiden euron alennuskupongilla saa alennusta, laskusta, dnakaupasta ostoksista vai mistä ?
    en lataa ennen kuin tiedän.
  • Hei! 5 euron alennuskuponki on tekemistäsi ostoksista, esim. DNA Nettikaupan tarvikeostoksista, tarkemmat tiedot ovat myös sovelluksessa olevassa kupongissa
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • pyysin tarkennusta ennen kun suostun appin asentamaan.

Voisiko joku tarkentaa tarkasti, kiitos

Saako vitosen alennusta seuraavasta laskusta vai ei ?
    En vieläkään suostu asentamaan.
  • Kyseessä on alennuskuponki seuraavaan ostokseesi, et siis saa 5 euron alennusta esim. matkapuhelinliittymäsi laskuun.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kiitos Iiro.

Houkuttimenne ei siis sovellu minun kaltaisille, jotka tinkii kaupassa enemmän kuin femman ostoksestaan 😀
    Asentuu paremman huokuttimen myötä ehkä sitten joskus.
  • Miksei näy JÄMPTI 1M -liittymän käyttömäärät esim. puhelut 70 sent, viestit 7 snt. Tärkeä tieto, hyödytön sovellus, kun pitää kumminkin luurin selaimella aukaista...
    Asiakas 1M
  • Kiitos, erittäin hieno asia, olen tyytyväinen hakemukseenne, kaikki toimii.

Treki
  • Hei,
    mistä löydän Oma Dna sovelluksen jotta saisin koodin BookBeatin ilmaiskuunteluun?

Heljä
  • Hei, tätä samaa asiaa kysyn: mistälödän Oma Dna sovelluksenjotta saisinkoodin BookBeatiin? Kiitos.
    Heljä
  • Voit ladata Oma DNA sovelluksen laitteesi Google Play tai App Store sovelluskaupoista
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Oma DNA sovellusta ei löydy Google Playsta
    Asiakas
  • Tätä vikaa selvitetään parhaillaan
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Minkäs takia tuossa sovelluksessa on tietoturvan kohdalla eri sopimushinta, kun mitä on tilausvahvistuksessa ja mitä oikeasti sovittiin.
    Pärrä
  • Pärrä: Jos sopimusasioiden kanssa on epäselvyyttä niin voit laittaa meille viestiä esim. sovelluksesta löytyvän chatin kautta, kiitos!
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • löytyykö se sovellus tietokoneelle. Minun on vaikea kirjoittaa matkapuhelimella mitään.

Pärrä
  • Voit olla asiakaspalveluumme yhteydessä myös puhelimitse 044 144 044 tai esim. sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot löytyvän sähköisen yhteydenottolomakkeen kautta. Sovellus toimii vain puhelimella/tabletilla.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Kiitos mutta en ainakaan soita mitään palvelupuheluita.
    Pärrä
  • Eikä siellä chatissa tunnu olevaan yhtään ketään. vaikka kirjoitin sinne minkä näin. Että sellainen palvelu
    Pärrä
  • Asiakaspalvelun numero ei ole maksullinen palvelunumero. Sovelluksen chatin kautta vastaamme aina mahdollisimman pian palveluaikojen puitteissa, vastausta ei siis välttämättä saa ihan samantien.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • no ei todellakaan "saman tien". kunhan edes joskus.
    Ja miten niin ei maksullinen numero. lupaatko että ei maksa mitään jos soitan esim 044 -alkuiseen numeroon. Myyntinumerot 0800 -alkuiset tiedän että on maksuttomia.
    Pärrä
  • Moi!

En Pääse oma dna sivuille herjaa että linkki on laitettu sähköpostiin mutta ei ole tullut minulle asti.
    Eemeli Huotari
  • Tarkistitko myös roskapostikansion?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei en pysty soittamaan, netti ja tekstiviestit toimii kyllä. Valittaa ettei palvelimeen saada yhteyttä. Mitä pitää tehtä?
    Niko Mäkelä
  • Auttaako jos käynnistät puhelimen uudelleen? Onko ongelma sama riippumatta siitä mihin numeroon soitat?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Ongelma poistui uudelleen kännistämisellä kiitos!
    Niko Mäkelä
  • En pääse kirjautumaan entiseen oma Dna palveluun
    Eila Ahola
  • Hei Eila!

Tarkoitatko nyt siis Minun palveluani joka toimii siis selaimen kautta vai Oma DNA -sovellusta? Kumpaankin kirjaudutaan samoilla DNA Tunnuksilla, jotka sinun on pitänyt luoda verkkopankkitunnuksilla ennen ensimmäistä kirjautumista.

Jos et muista käyttäjätunnusta tai salasanaa niin esim. sivun https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen# kirjautumiskohdan alla on "Ongelmia kirjautumisessa?" -kohta, jonka takaa löytyy linkit salasanan tai käyttäjätunnuksen resetointiin. Tuolta löytyy myös kertakäyttöisellä tunnuksella kirjautumisen mahdollisuus. Jos sinulla on käytössä mobiilivarmenne niin voit kirjautua myös tämän avulla.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei! Jos prepaid loppuu jos ei lataa lisää saldoa 6 kk:n välein, ja mulla on saldoa yli 200euroa, joten en varmaan lataa lisää 6kk:n välein. Jos liittymä nyt katkeaa, palautatteko käyttämättämän saldon minulle ? En halua lopettaa liittymää, mutta tulin ladanneeksi saldoa liian paljon. Mikä neuvoksi?
    Ripa
    Risto
  • Jos prepaid-liittymän aikaraja umpeutuu ja liittymä sulkeutuu , niin käyttämäröntä saldoa ei palauteta.

EU:ssa on käsittelyssä direktiivi , jonka mukaan operaattori olisi velvollinen palauttamaan käyttämättömän saldon pyydettäessä ja sen on tarkoitus tulla voimaan tämän vuoden joulukuussa. Vielä joudutaan odottamaan.