Oma DNA -sovellus nyt saatavilla!

Tiesitkö, että uudesta Oma DNA -mobiilisovelluksesta löydät kätevästi laskujesi tiedot sekä DNA Kaupat yhteystietoineen ja aukioloaikoineen? Voit myös maksaa laskuja, tarkastella tilauksiasi ja palveluitasi, tarttua asiakasetuihisi sekä olla viestitse yhteydessä asiakaspalveluun.

Lataa sovellus iOS-puhelimeen App Storesta tai Android-puhelimeen Google Play -kaupasta.

DNA Ida T palveluneuvoja Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moi

Hassan
  • Mistä viiden euron alennuskupongilla saa alennusta, laskusta, dnakaupasta ostoksista vai mistä ?
    en lataa ennen kuin tiedän.
  • Hei! 5 euron alennuskuponki on tekemistäsi ostoksista, esim. DNA Nettikaupan tarvikeostoksista, tarkemmat tiedot ovat myös sovelluksessa olevassa kupongissa
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • pyysin tarkennusta ennen kun suostun appin asentamaan.

Voisiko joku tarkentaa tarkasti, kiitos

Saako vitosen alennusta seuraavasta laskusta vai ei ?
    En vieläkään suostu asentamaan.
  • Kyseessä on alennuskuponki seuraavaan ostokseesi, et siis saa 5 euron alennusta esim. matkapuhelinliittymäsi laskuun.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kiitos Iiro.

Houkuttimenne ei siis sovellu minun kaltaisille, jotka tinkii kaupassa enemmän kuin femman ostoksestaan 😀
    Asentuu paremman huokuttimen myötä ehkä sitten joskus.
  • Miksei näy JÄMPTI 1M -liittymän käyttömäärät esim. puhelut 70 sent, viestit 7 snt. Tärkeä tieto, hyödytön sovellus, kun pitää kumminkin luurin selaimella aukaista...
    Asiakas 1M