Siirry uusimpaan kommenttiin

Omaehtoinen luottokielto ja uuden puhelinliittymän avaus

Hei! Jos on hankkinut kyseisen turvamerkinnän itselleen, onnistuuko DNA-liittymän tilaus netissä ja voiko todistukset kiellosta toimittaa sähköpostina? Vai onko liikeessä asiointi ja todistuksen esittäminen siellä ainoa vaihtoehto? Kiitos.

Kommentit

  • Hei! Voit toimittaa omaehtoisen luottokiellon sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen palvelu@dna.fi ja kerro myös viestissä tuotteet joita olet tilaamassa. Todistus kelpaa vain yhteen tilauskertaan joten todistus tulee toimittaa aina uudelleen uudella tilauksella.
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Jos ei ole luottotiedot kunnossa niin saanko dna:lta liittymän takuumaksua vastaan niinkuin elisalla saa. Mutta tahdon vaihtaa liittymää, sillä asuinpaikallani elisan 200M Netti on vain jtn 2-10M välillä.
    Joku onneton
  • Moikka! Vakuusmaksu on käytössä kiinteällä laajakaistalla. Puhelinliittymillä ei ole vakuusmaksua vaan näissä on mahdollinen rajoitettu käyttö, jolloin liittymä ei toimi ulkomailla eikä sillä voi käyttää palvelunumeroita. Tilaukset tulee myös tehdä asiakaspalvelun p.044 144 044 kautta
    DNA Iiro palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.