Oman puhelin netti on tosi hidas.

Le täällä moi. Minun ja vaimon puhelin netti pitäisi olla 150Mb/s ja tuntuu siltä että tosi hidas,,,, en tiedä miksi, meidän puhelin päivystys  puolesta kaikki on ok, meillä on käytössä iPhone 10 ja 7...voitteko tarkistaa mitä on vika kun sama ongelma jatkuu jo monen viikkoa? T:Le.
Le Anh Tuan Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Tämäm tukifoorumin kautta emme valitettavasti pääse selvittämään asiaa. Suosittelen soittamaan asiakaspalveluumme 044 144 044 (ma-pe 8-18, la 9-16.30), niin tutkitaan tilannetta tarkemmin, kiitos!