One+ 6T yhteys katkeilee

Hei. Kaksi vuotta sitten teiltä ostettu puhelin. Nyt katkaiseen vähän väliä yhteyden. Yhteys poissa n.10min. yhteyden saan kyllä kotona wifin kautta. Olen kokeillut toista sim korttia. Pätkii silloinkin, eli vika puhelimessa. Mirä tehdä? Puhelimella ilmeisesti 3 vuoden takuu?

Kommentit

• Hei Tarja!

Oletkin jo itse hyvin rajannut vikaa eli tässä tapauksessa on todennäköistä että vika voi olla puhelimessa. Oliko toinen SIM-kortti siis meidän vai toisen operaattorin liittymällä? Millainen yhteys on kotona WiFin kautta? Onko tuo meidän mobiiliyhteys vai kiinteä?
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Hei. Molemmat sim kortit ovat elisan ja toimiivat kyllä toisessa puhelimessa. Yhteys kotona on hyvä. Teiltä ei siis ole muuta kuin tämä puhelin. Kotona kiinteä toimii ja elisan yhteydet toimii. Tässä puhelimessa vain ei toimi kunnolla. Liitteessä kuva jossa yhteys tällä hetkellä wifin kautta, mutta myös mobiilitoimii. Tosin eikös siinä pitäisi näkyä 4G?
    Tarja
  • 4G näkyy silloin yläpalkissa kun puhelin ei käytä WLAN-yhteyttä. Kannattaa vielä tässä tapauksessa olla yhteydessä asiakaspalvelumme vikapäivystykseen maksuttomassa numerossa 0800 300 500 jossa voidaan tarkastaa liittymän toiminta ettei alueella ole esim. jotakin yleistä vikaa joka voi aiheuttaa tuon pätkimisen.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Minulla on elisan liittymä. Kolmella naapurillani on myös eikä vika ole elisan yhteyksissä.
    Tarja
  • Vika on siis puhelimessa. Olenko oikeassa, että puhelimella kolmen vuoden takuu? Puhelin ostettu kaksi vuotta sitten
    Tarja
  • Niin totta! Siinä tapauksessa tosiaan vika jää luultavasti sitten puhelimeen. Meiltä ostetuilla puhelimilla ja tableteilla on 3 vuoden takuu. Siitä lisää täällä.

Voit tuoda puhelimen lähimpään DNA Kauppaan josta se saadaan tarvittaessa toimitettua huoltoon. Löydät lähimmän liikkeen täältä.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija