One + nord 2- puhelimen tekstiviestisovelluksen multimedia-ominaisuuksia

Heti uutena puhelinta ei saanut alareunan näppäimistä kotisivulle. Tämä vika saatiin kuitenkin korjattua Lahden Trion palvelupisteellä.
Sitten alkoivat vaikeudet. Muutaman tekstiviestisovellukseella lähetetyn multimediaviestin jälkeen puhelin ilmoitti yhden yrityksen yhteydessä punaisella tekstillä:"Lähetys ei onnistunut.Yrritä uudelleen napauttamalla." Näpelöityäni puhelinta tämän jälkeen sain jotain kautta esiin muutaman sekunnin ajaksi viestin, joka ilmoitti, että puhelimella ei voi lähettää yli 307:n kilotavun tiedostoja. Yksi em. palvelupisteen besservisser keksi, että tehdasasetusten palautus varmaan korjaa tilanteen. Tämä auttoikin muutaman viestin ajan, kunnes tuli taas tuo punainen teksti. Vein taas puhelimen tuonne Trion palvelupisteeseen, jossa uusi "asiantuntija" sai softaa manipuloimalla laitteen pelittämään taas muutaman viestin ajaksi, kunnes tuli taas tuo tuttu punainen teksti. Vein laitteen taas Trion palvelupisteeseen, ja vaadin uutta puhelinta. Nyt alkoi löytyä selityksiäkin. One plussan Android ei kuulemma osaa käsitellä tekstiviesti-sovellusta, koska se on niin vanha. Tässä vaiheessa kuuntelin vain huuli pyöreänä selitystä. Jos tämä selitys pitäisi paikkansa, miksi siitä ei mainittu ostotapahtuman yhteydessä ja viimeistään näiden epäonnistuneiden korjausyritysten yhteydeessä.
Minulta meni tyystin usko ym. palvelupisteen henkilökunnan tietotasoon ja palveluhalukkuuteen.
Voiko joku kertoa, pitääkö paikkansa, että One + nordin tekstiviestisovelluksella ei voi lähettää multimediaviestejä. Jos tämä pitää paikkansa, eikä minua ole informoitu asiassa, olisi tässä mielestäni kaupan purun paikka. Mitä mieltä ollaan?
pertti sairanen Ilmoita asiaton sisältö