OnePlus 6T ilmoitusäänet

Hei, onkohan OnePlus 6T:ssä mitenkään mahdollista saadaa pelkästään ilmoitusäänet mykistetyksi? Nimenomaan pelkästään ilmoitusäänet, sillä soittoääniä en halua mykistää.

Olen kokeillut Älä häiritse -tilaa, mutta vaikka se on päällä (ja olen valinnut "ei ilmoitusääniä"), eivät silti esimerkiksi Snapchatin ja Whatsappin ilmoitukset mykisty. Vai eivätkö kyseiset sovellukset lukeudu mykistettäviin ilmoitusääniin? Edellisessä puhelimessani (Samsung Galaxy S6) lukeutuivat...

Nefusha Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Äänitä puhelimella hetki hiljaisuutta ja tallena se ilmoitusääneksi valikossa jossa voit valita ilmoitusäänen Ääni -Ilmoituksen oletyusääni- paikallinen soittoääni
    Sitä saa mitä tilaa