OnePlus 8T Akku ongelma

Ostin 2 päivää sitten uuden OnePlus 8T:n ja akku on ollu erittäin huono.
Normaalikäytössä käy liikaa akkua!
Pitääkö viedä takaisin kauppaan?

Kommentit

• Hei Aku!

Kannattaa käynnistää puhelin vielä uudelleen alkuun. Oletko huomannut onko akun kulutukseen tullut muutosta jonkin tietyn sovelluksen asentamisen jälkeen?
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Hei,
    Jo setupissa kului akku ihan hemmetin nopeasti.
    Olen käynnistänyt puhelimen monta kertaa!
    Mikään äppi ei kyllä käytä hirveästi akkua!
    Aku
  • Kuumeneeko puhelin ja akku huomattavasti vaikka et käytä laitetta? Jos koet että akku on oikeasti vikaantunut, voit toimittaa laitteen huoltoon DNA Kaupan kautta