Ongelma modeemin ollessa router -tilassa

Kun modeemi on router -tilassa, netissä oleviin puheluihin ei voi liittyä, esim. google meet, discord ja ps4 partyt. Kuitenkin modeemin ollessa bridge -tilassa, puheluihin pystyy yhdistämään normaalisti.
Löytyykö tähän joku ratkaisu modeemin asetuksista, jotta saisi router -tilassa ollessa yhdistettyä puheluihin?
Jimi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Jimi, tarkennatko hieman onko kyse mistä modeemista ja laajakaistan tekniikasta? Millä kaikilla laitteilla vika ilmenee?
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Modeemi on Sagemcom F-3686ACv2 ja kyseessä kaapelilaajakaista. Vika ilmenee pöytäkoneella, läppärillä, puhelimella sekä pleikkarilla, jotka on yhdistettynä modeemiin. Olen koittanut sekä wifiä, että verkkokaapelia, mutta molemmissa silti sama ongelma.
    Jimi
  • Modeemin palomuuriasetus voi olla syyllinen joten tätä kannattaa koettaa pudottaa hieman alemmas modeemin asetuksista, samoin UPnP kannattaa varmistaa että se on päällä. Mikäli mikään ei tunnu auttavan, olisi modeemi myös syytä palauttaa tehdasasetuksille pitämällä reset nappia 30 sek pohjassa

Modeemin käyttöohjeet löytyvät täältä: https://www.dna.fi/dna-valokuitu-plus-modeemi-f-3686acv2-kaapelitalouksiin#asetukset
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Palomuuri osottautui syylliseksi. Laskin sen tasoa alemmas ja nyt puheluihin yhdistäminen onnistuu normaalisti.

Kiitos avusta!
    Jimi