Ongelma tekstiviestin ja mms viestin vastaanotossa

Nyt olisi kimurantti ongelma ratkaistavana. Yhdestä liittymästä tulevat tekstiviestit ja mms viestit ei näy puhelimessa. Puhelin piippaa normaalisti kun viesti tulee, mutta viestiä ei pysty katsomaan, eikä se myöskään näy saapuneena viestinä puhelimessa. Muutenkin mms viestien esikatselu toimii ja välillä ei toimi. Ongelma oli sekä entisessä puhelimessani (Xperia X) ja nykyisessä Nokia 8:ssa.
Patrick Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Patrick!

Ongelma koskee vain siis yhtä liittymää jostai viestejä tulee? Muista numeroista lähetetyt viestit näkyvät normaalisti?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Kyllä.

Patrick
  • Okei sitten ongelmaa tarvitsee tutkia kyseisen lähettävän liittymän puolelta, eli liittymän omistajan tulisi olla yhteydessä oman operaattorin asiakaspalveluun ja ottaa ylös viallisen viestin tiedot, viesti saisi olla korkeintaan 2 päivää vanha
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Mielenkiintoiseksi ongelman tekee lisäksi se, että kyseisestä liittymästä lähetetyt viestit menevät muille vastaanottajille normaalisti.
    Patrick
  • Minulla ei nykyisin enää tule tekstiviestien kuvat perille. Näkyy vain painike "Lataa", jonka valitseminen ei tuo kuvaa esille. Kuulin, että tuttavillani, joilla on keskenään samanlaiset puhelimet, toisella ei kuvat lataudu. Hänellä on DNA:n liittymä, kuten minullakin. Toisella on Elisan liittymä, eikä ongelmia kuvien kanssa. Eli vika vaikuttaisi liittyvän jotenkin DNA:han.

Vesa
  • Kuvat lähtivät toimimaan hakemalla UUSIMMAT asetukset lähettämällä tekstiviesti "Asetukset" numeroon 14000 ja tallentamalla saadut asetukset. Viime kesän asetuksilla ei vielä toiminut. Jokin on muuttunut sen jälkeen.
    Vesa
  • Hei Vesa!

Hyvä kuulla, että ongelma ratkesi päivittämällä asetukset.