Ongelmia jatkuvissa tallennuksissa

Mulla on jäänyt tallentumatta ohjelmia, jotka ovat jatkuvassa tallennuksessa. Ainakin torstaina Villi kortti (TV2) ja Love island Suomi (Sub) ja lauantaina Amazing race (MTV3). Uusintajaksot on tallentuneet normaalisti. Eilen tarkistin, että ohjelma on tallennuksessa, mutta eipä ollut kuitenkaan tallentunut. Jää sit kattomatta Amazing race, kun ei se tule uusintana.

Kommentit

• Jatkuva tallennus hubin kovalevylle.
    Onko näin että, TALLENNA JATKUVASTI, toiminto tallentaa vain ohjelmaoppaassa näkyvän, 7 vrk eteenpäin? Jos pidemmälle, niin kuinka se ohjelmoidaan.
    Verkkotallenteethan voi ohjelmoida vaikka ”maailman tappiin”, jos ohjelmaa lähetetään.

Ja entäs siirtyminen kovalevy tallenteiden ohjauksessa napilta toiselle, kuinkas se tapahtuu?
    Siis Aiemmat TV:stä siirtyminen Tulossa TV:stä valintaan. Pitäisikö näitten välillä siirtyminen onnistua kaukosäätimen nuolinäppäimen yhdellä
    Minulla se ei ainakaan onnistu, joutuu räpläämään ok:ta ja nuolta useita kertoja.
    Pertti
  • Tarkennuksena: Tallennan netin/sovelluksen kautta.
    KK
  • Toimit ihan oikein, jatkuvan tallennuksen pitäisi tallentaa saman nimiset ohjelmat hamaan tulevaisuuteen asti, mutta DNA hub toimii erittäin epäluotettavasti ja unohtaa tehdä tallennuksia todella/liian usein... Vika on ollut Hubissa alusta asti, mutta DNA ei ole saanut vikaa korjattua. Eihän se näin pitäisi olla, osoittaa vaan DNA hubin keskeneräisyyden ja DNA:n ohjelmoijien kyvyttömyyden korjata vikaa.

Itselläni on tämän vuoksi ollut koko ajan verkkolevytallennus varmistuksena käytössä.
    Spaca