Ongelmia Square Trade:n kanssa

Hei,
yritin jättää puhelimeni DNA liikkeeseen Laiteturvan kattamaan huoltoon kuten kerran aikaisemminkin. Liikkeestä kerrottiin että vahinkoilmoitus tehdään nykyään Square Traden sivuilla ja heidän lähetti tuo korvaavan laitteen omaan kotiosoitteeseen. Ennen puhelin lähti suoraan DNA liikkeestä Tampereelle Samsung Support Centeriin. Palvelu toimi hyvin.

Liitteenä muutama kuvakaappaus Square Traden vahinkoilmoitussivulta. Eipä tässä pääse oikein ilmoituksen tekoa jatkamaan.

Vaikka yritys on rekisteröity Maltalle ei se automaattisesti tee siitä pahaa, mutta tämän palvelun kanssa miettii, Miksi? Miksi DNA olette valinneet näin kehnon kumppanin. Jos vastaus on yhteydenotto Square Tradelle, ostan mielummin uuden puhelimen.

Kommentit

• Hei Juha!

Ikävä kuulla, että palvelun kanssa on tullut ongelmia! SquareTraden sivua koskevista virheistä kannattaa olla yhteydessä heihin, niin he saavat korjattua tiedot oikeiksi. Kiitos!
    DNA Ilkka palveluasiantuntija