Ongelmia tallennuksessa ja pätkii!

Hei,
Dna Tv tallennukset eivät aina tallenna haluttua ohjelmaa vaan aivan toista.Usein myös pätkii vaikka latausnopeus on varmasti riittävä.katselen näitä useimmiten tietokoneelta tai puhelimelta.

Kommentit

• Hei Pertti!

Tallenteet tapahtuvat hakusanaperiaatteella ja EPG:n tietojen mukaisesti eli tallennus ottaa mukaan myös samannimisiä ohjelmia. Joskus lähetysaika voi muuttua ja siten koko ohjelma ei tallennu. Kokonaan ohjelman jääminen tallennuksesta ei ole kuitenkaan yleinen vika, kuinka usein siis tätä tapahtuu ja onko vika esim. tietyllä kanavalla?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Viimeaikoina kanavat Frii ja 6 ovat ongelmia aiheuttaneet.
    Pertti
  • Onko kyseessä jatkuvassa tallennuksessa olevat ohjelmat vai satunnaiset tallenteet kyseisiltä kanavilta? Oletko testannut tallenteiden näkymisen/toimivuuden useampaa kautta (esim. hubilla, Wboxilla, DNA TV -sovelluksella tai selaimen kautta osoitteessa tv.dna.fi)?
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Dna tv sovelluksella jatkuvalla tallennuksella
    Pertti
  • Oletko pystynyt tarkistamaan ohjelmaoppaasta onko ohjelman vieressä kuitenkin ollut punainen merkki sen merkiksi että ohjelma on nauhoittumassa?

Tuossa ei ole ainakaan havaittu laajaa vikaa joten ongelmaa olisi syytä selvittää tarkemmin
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • On siinä merkki ollut päällä
    Pertti
  • Kannattaa vielä tarkistaa useamalla laitteella tai eri kautta näkyykö puuttuvia tallenteita (esim. jos normaalisti katsot tallenteita sovelluksen kautta niin testaa toimivuus selaimella) ja jos ongelmaa edelleen ilmenee niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että pääsemme selvittämään tilannetta tarkemmin asiakastietojen kanssa. Alustavasti kannattaa jo ottaa ylös mitä tallenteita ongelma on koskenut, tämä auttaa vianselvityksessä.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Tuo EPG on ihan sekasin ja ohjelmatiedot miten sattuu. Lukee esim. elokuva nnn mutta kuvaus on sarjasta xxx...
    Timppa
  • DNA tv  yrität mennä verkkotallenteita katsomaan niin ei päästä katsomaan ja kovalevytalleneet tallentetut ohjelmat näkyy ( ohjelman nimi mutta ei kuvaa)  i ole nyt viikonloppuna toiminnut ja edelleen temppuilee.
    Anne